Faceți căutări pe acest blog

luni, 8 mai 2017

Obediența feminină


Cele mai obediente slugi ale puterii portocalii, din cele care l-au slugărit pe spânul Băsescu, s-au dovedit a fi, după cum s-a putut vedea, femeile. Băsescu a numit în principalele instituții ale magistraturii femei. A știut Băsescu ce a știut despre obediența feminină față de putere și bani. De aceea a numit la ministerul justiției și în principalele magistraturi, femei. Așa a pus el mâna pe magistraturi. Având magistraturile obediente acest grangure de mahala a comis cele mai odioase abuzuri. În Republica Romană a fost un Catilina care a vrut, la fel să pună mâna pe magistraturi, însă a fost demascat Cicero și alungat din Senat. Noi nu am avut un Cicero; astfel spânul Băsescu și-a făcut fără teamă jocurile lui murdare. Acum încearcă și Iohannis să-l copieze. Bah!
Oare sunt femeile mai supuse și mai devotate puterii decât bărbații?!...
Aș întreba un psiholog, să-mi răspundă de ce femeile sunt mai obediente individului violent, grobian, vulgar și rău?! Dar de ce să-l mai întreb? Se știe că femeile sunt atrase de putere și de bani ca muștele de rahat . Puterea și banii le fascinează ca pe fanaticii religioși biserică și religia.

Mă întreb, dacă față de Margaret Thatcher, bărbații au manifestat aceeași obediență ca româncele noastre față de Băsescu?
Iată turma de mioritice a ciobanului Băsescu.
Dacă cineva mai știe știe și altele să le numească!
Elena Udrea
Monica Macovei
Monica Ridzi
Laura Codruța Kovesi
Livia Stanciu
Camelia Bogdan
Roberta Anastase
Anca Boagiu
Oana Hăineală
Și Iohannis a încercat să-l imite pe Băsescu cu femeile; a pus în fruntea PNL două capre blonde, cu IQ foarte mic. Ca și al lui.
Alina și Țurcana sunt două capre de comă. Ar putea chiar să joace într-o nouă comedie cu olteni.
Vasile Anton Ieșeanu , 7 mai 2017, Iași

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu