Faceți căutări pe acest blog

marți, 23 noiembrie 2010

Erotikos


Editura Nemira ne oferă Pachetul Literotica la preţul de 200,20 ron

Pachetul de literatura erotica contine toate volumele din colectia Erotikos:


O delicioasă incursiune în erotic în care ni se dezvăluie cele mai ascunse taine erotico- senzuale

177 metode de seductie. Cum sa aduci o femeie in al noualea cer


Autoarea franceză(cum s-ar putea altfel) îl învaţă pe bărbat arta seducţiei. Femeia vrea atenţie, tandreţe şi vorbe frumoase. Dar cât de bine reuşeşti să-i provoci extazul în pat? Ei bine, atunci vei afla cum o femeie se dăruieşte total, atunci luxura devine pentru ea un mod de a trăi plăcere din plăcere ta. Căci plăcerea femeii îndrăgostite se hrăneşte din plăcerea ta. Orgasmul e e orgasmul tău. Află cum Margot Saint-Loup a reuşit să-i înveţe pe bărbaţi dragostea!
Femeia de hartie


Toţi bărbaţii se laudă cu aventurile lor. Dar femeile? Ei bine o altă franţuzoiacă, Francoise Rey dezvăluie senzualitatea feminină în toate tainele ei. Citind Femeia de hârtie, o afli pe cea reală în toatp splendoarea senzualităţii. Nimic nu e mai plăcut decât să tragi cu ochiul şi să vezi ca un voiarist toată senzualitatea. Nici un film erotic nu egalează cartea.

Astroghid de asternut

Ei bine , tot o femeie Kiki T. ne învaţă cum ne armonizăm zodiile în pat, deliciile pe care le trăiesc cei născuţi în zodii complementare, zodii care reîntregesc fiinţa primordială a androginului şi a sufletului pereche. E o adevărată revelaţie.

Memoriile unui Gigolo

O femeie şi un bărbat, Amanda Astill, Greg Foat s-au hotărât să dezvăluie noua profesiune a bărbaţilor, aceea de gigolo. ,,E cea mai bună slujbă din lume'' se laudă bărbatul. Da, poate pentru bărbat, dar nu şi pentru femeia care practică cea mai veche meserie din lume. Cartea e pentru bărbaţi, dar e destinată şi femeilor bogate, a căror soţi cu amante au uitat să le mai consoleze. Au nevoie femeile , chiar şi cele bogate, doar de sex cu un gigolo? Aici aflaţi de ce au nevoie femeile, chiar şi cele bogate.

208 metode de seductie

Margot Saint-Loup răscoleşte toat adâncimile feminine spre a-i deschide ochii bărbatului. Priveşte-mă, iată-mă, sunt a ta , dacă mă seduci. Învaţă seducţia cu o profesionistă. Nu rămâne neştiutor! Fără ştiinţa seducţiei nu ai succes la femei. Învaţă 208 metode de seducţie!

Cealalta Fata a Sexului

Care procedeu sexual e mai plăcut? Aţi ghict bărbaţi. Sexul oral! O femeie îndrăgostită e o femeie supusă. O femeie supusă e o femei îngenunchiată. O femeie îngenunchiată va recurge lesne la sexul oral, ca să-l ducă pe iubit în al nouălea cer. Dar nu orice femeie poate face din sexul oral o artă. Pentru sex oral e nevoie de profesioniste . De aceea doar ,,tigroaicele albe'' pot face din sexul oral o adevărată artă. Aici descoperiţi tigroaicele albe şi odată cu ele deliciile fantastice ale sexului oral. Căutaţi celaltă faţă a Sexului . Nu ezitaţi!

Nopti de cerneala

Miracolul pentru prima oară! Ei bine, cei care nu ştiu vor afla ce vrea să însemne ,,miracolul pentru prima oară'', cei care ştiu vor trăi un remember de neuitat.

Placeri interzise

Ai putea să-ţi împarţi nevasta, prietena, amanta, cu un alt bărbat şi ca un veritabil voiarist să asişti , tânăr şi neliniştit, la această fantezie sexuală. Bărbaţii nu pot accepta aşa ceva, femeile dacă o fac, nu se mai întorc la el. E un mare risc. Experineţele swingers a sfârşit adesea în tragedii horror. Şi totuşi, un agent FBI avea nevoie de o asemenea trăire fantasmagorică. Dar cu ce preţ? Vă las pe dumneavoastră să aflaţi.

Dependente de sex sau amante

Cele mai celebre doamne au fost hiper-sexuale! Au fost ele femei cu adevărat sau a fost nişte masculinizate, femei cu dominantă erotică masculină? Orice femeie devine o masculină când se îndrăgosteşte. În acele momente hipofiza ei fabrică mai mult testosteron decât estrogen. Atunci aceste femei celebre Elisabeta I a Marii Britanii, Erzsébet Báthory, Ecaterina cea Mare, Pauline Bonaparte, George Sand, Lola Montes, Contesa de Castiglione, Sarah Bernhardt, Colette, Natalie Barney, Mata Hari, Isadora Duncan, Alma Mahler, Virginia Woolf, Simone de Beauvoir, Anaïs Nin, Joan Crawford, Josephine Baker, Edith Piaf sau Janis Joplin, au fost într-o permanentă stare de îndrăgostire. E posibil, cum la fel de posibil este ca ele să fie avut o hipofiză masculină. Toate , aproape toate au avut o dominantă masculină. George Sand, de pildă, nu doar că şi-a luat nume de bărbat , dar a fost printre primele femei care s-au îmbrăcat unisex. Publicistul Paula Izquierdo ne introduce cu o pană măiastră în alcovul acesto doamne. Vom afla cele mai ascunse taine despre ele. Asta să le fi făcut celebre?

Lady Caligula (2 vol.)

Marea eroare a Messalinei a fost că s-a îndrăgostit. Dar cum o femeie nu poate trăi fără a se îndrăgosti şi Messalinaa a căzut în această capcană sexului frumos. Împăratul Caligula i-a iertat toate aventurile, ba mai mult, pentru deliciile ei şi ale lui a transformat o aripă a palatului în bordel. Dar Messalina s-a îndrăgostit de un tânăr chipeş aristocrat roman. Asta nu i-a putut ierta. Ce a urmat vă las pe dumnevoastră să aflaţi. Scriitoarea Lasse Braun se întrece pe sine în cele două volume, de parcă ar fi reîncarnarea Messalinei...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu