Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 24 noiembrie 2010

Stil


Reducere: 35 %
Pret internet: 109,59 RON

Pachetul STIL contine volumele:

Manual de stil - Dana Budeanu
Un proverb românesc spune că haina face pe om. Dacă, în privinţa bărbaţilor avem oarece îndoieli, în ceea ce priveşte femeia, cu adevărat vestimentaţia o face om. Cei mai mulţi suntem înclinaţi a crede că Parisul este patria modei. Ne aflăm în eroare. Aţi ghicit! E Londra, doamnelor! Aici e adevăratul stil aristocratic al modei. Dana Budeanu s-a format la Londra ca stilist. Cartea ei, Manual de stil, nu trebuie să lipsească din poşeta nici unei femei care face parte din high society sau care vrea să ia drumul spre înalta societate. Manualul de stil al Danei Budeanu învaţă pe femeie cum să-şi asorteze vestimentaţia, să-l facă şi pe nababul cel mai misogin s-o admire, s-o curteze şi să-i ceară mâna. Fără cartea Danei Budeanu nici să vă gândiţi provincialelor, cele care visaţi la deliciile bogăţiilor aflate în mâna nababilor, să porniţi pe drumul spre înalta societate.

Manual de stil. Gentleman - Dana Budeanu
Dar bărbaţii? Ar rămâne nişte mojici, dacă nu ar asculta de sfaturile Danei Budeanu. Dacă vreţi să aveţi o ţinută impecabilă, dacă vreţi ca femeile să întorcă capul după dumnevaostră, e bine să aveţi o ţinută care să provoace un emoţionat şoc admirativ din partea femeilor şi o sinceră invidie din partea bărbaţilor. Pentru asta nu trebuie să vă lipsească manualul Danei Budeanu. Nu-i doar de citit, ci e de studiat acest manual. Un getleman nu se naşte, el devine. Numai aşa veţi reuşi să rupeţi gura târgului şi a unei femei frumoase. Succes!Totul despre stil. Fashion, Lifestyle, Glamour - Nina Garcia

Aţi putea crede că trend-ul modei numai Parisul îl lansează. Vă înşelaţi! Nina Garcia vă demonstrează că Madridul a devenit noua capitală a modei în epoca globalizării. A fi la modă, nu doar îţi dă sentimentul că te afli în ton şi în timp cu societatea, dar îţi impune şi acel lifestyle , care te face femeie( şi bărbat adevărat). Dacă vrei să te simţi importantă, admirată şi curtată ca o prinţesă din poveşti atunci urmează-i sfaturile. Citeşte, studiază şi ia aminte!. O femeie nu poate trăi o fascinantă poveste de dragoste dacă nu face din fashion un lifestyle. Moda dă farmec vieţii tale. Nu ezita să citeşti cartea: Totul despre stil. Fashion , Lifestyle, Glamour, dacă vrei să ai marea surpriză a vieţii, să-l cunoşti pe Făt-frumos din lacrimă cu care să trăieşti fericită, aventura vieţii, până la adânci bătrâneţe!

La shopping si nu regret. Manual de stil pe timp de criza - Marjorie Hillis
Nu mai ai bani cu ce să fii la modă. Criza ţi-a sfărmat visurile ţi ţi-a dat peste cap planurile de viitor ? Nu dispera! Iată, că şi în vremuri de criză se găseşte o fată inteligentă, cum este Marjorie Hillis, care te învaţă ce să faci să nu piezi trendul şi trenul vieţii. Fii pe fază! Citeşţte cartea ei: La shopping şi nu regret. Manual de stil pe timp de criză! Vei găsi soluţii neaşteptat de optimiste şi sfaturi pline de bucurii , care vor alunga toate depresiile tale. Citeşte cartea lui Marjorie Hillis şi vei vedea cum ţi se schimbă starea de spirit! Ca prin minune tristeţea se transformă în bucurie, pesimismul în optimism şi te vei bucura din nou de admiraţia bărbaţilor şi invidia celorlalte femei. Nu le spune prietenelor tale de unde ai aflat o aşa sursă de bucurie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu