Faceți căutări pe acest blog

luni, 6 decembrie 2010

Ştiinţa unei vieţi de succes.Moto : A trăi înseamnă a şti. A şti înseamnă a învăţa. A învăţa înseamnă a citi.

O carte, care i se potriveşte oricărui om, de la vârsta de 16 ani şi până la 50 de ani este cartea care te învaţă ştiinţa unei vieţi de succes. Aceasta carte nu este alta decât cartea cercetătorului american Dale Carnegie - Secretele succesului. Cum să vă faceţi prieteni şi să deveniţi influent. Este cartea, care îţi motivează dorinţa de creativitate. Autorul american, Dale Carnegie, fin observator al vieţii şi experienţei americanilor, în domeniul business-ului şi în ascensiunea socială rapidă, în orice domeniu, a scris această disertaţie motivaţională, editată în peste 16 milioane de exemplare, devenind bestseller internaţional . Cartea lui Dale Carnegie nu trebuie să lipsească din biblioteca nici unui tânăr care porneşte în aventura vieţii, dar mai ales a aceluia, care începe o afacere. Dar nici din biblioteca omului matur. Este o biblie a vieţii moderne – o carte a cărţilor care îţi motivează voinţa de a crea. De aceea, la fel de importantă e pentru tânăr, pentru matur, cât şi pentru cel vârstnic. Întotdeauna există o motivaţie pentru a reîncepe ceva, la orice vârstă. Problema, nu este necunoaşterea, ignoranţa , ci lipsa de imaginaţie şi acţiune, apatia şi letargia existenţială. Cartea lui Carnegie oferă motivaţia de a face ceva, de a trăi pentru ceva. Prea târziu, vor spune unii, deja blazaţi. Niciodată nu-i prea târziu! La fel de importantă, pentru un tânăr ce vrea să acceadă în sfera politicului, este cartea aceluiaşi autor, Cum să vorbim în public. Cartea te învaţă stăpânirea tehnicilor de a vorbi în public şi de a deveni masculul dominant. Nu lipsită de importanţă este şi Lasă grijile, începe să trăieşti.
Dacă te îngrijorează perspectivele nefaste ale crizei şi nu găseşti soluţii pentru a ieşi din impas, ei bine, în această carte vei afla rezolvarea tuturor problemelor existenţiale, care te frământă, care te îngrijorează, care îţi induc angoase şi nu te lasă să dormi.
Şi ultima carte care nu trebuie să-ţi lipsească din bibliotecă, dar nu şi cea din urmă, Tehnici de a vinde, te familiarizează cu procedee şi metode de vânzare, fiind rodul cercetările efectuate de Dale Carnegie & Associates publicat in limba romana. Această firmă de trening este una dintre cele mai importante din întreaga lume. Tehnici de a vinde este cel mai îndrumar pentru cei care vor să vândă ceva, fie direct în magazin, fie online. Structurată logic, cartea cuprinde rezultatele unor ani intregi de cercetari si experienta ai celor mai mari specialisti americani in vanzari. Cărţile sunt editate de Editua Curtea Veche, într-o formă grafică modernă.

De unde cumpărăm acest cadou? De la Librăria Okian. Este cea mai mare librărie Online, cu cărţi în limba română şi engleză, de la peste 12.000 de edituri. Comandaţi şi primiţi cărţile pentru cadou în 48 de ore. Dacă vreţi să vedeţi departe, Okian vă deschide perspectiva spre cele mai îndepărtate orizonturi despre ştiinţa vieţii. Căci a trăi este o ştiinţă. O ştiinţă care se învaţă din cărţi. Dacă vrei să-ţi trăieşti viaţa cu adevărat, învaţă să trăieşti cu Dale Carnegie, o viaţă de succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu