Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 23 noiembrie 2016

Băsescu este trădător de țară

Traian Băsescu dezvăluind   secrete   lui Putin     


   

Băsescu rânjind cu ungurii  din  Garda maghiară! 
Realitatea TV a revenit în ultima vreme la realitatea românească! „Băsescu este trădător de țară.” au fost părerile aproape unanime ale lui Octavian Hoandră și ale invitaților de la Realitatea Tv. din seara zile de 19 noiembrie 2016, Costin Georgescu, fost șef SRI; Coman Giorgiu, avocat; Radu Tinu , fostul adjunct al securității Timișoara.
Opinie separată a făcut jurnalistul Florian Bichir care slujește cui slujește, de vreme ce este redactor la tabloidul Libertatea.
Amintesc că Bichir a fost invitat în toată perioada dictaturii stalinistului Băsescu la B1TV. Bichir nu se poate dezice nici azi de pupincurismul băsist.
Probabil a fost sponsorizat gras de portocalii, de vreme ce moș călugăr i-a luat apărarea lui Băsescu. Nimeni nu zice că putem avea opinii contrare, dar acestea trebuiesc bine argumentate.
Se știe cu certitudine că Băsescu pentru a accede la putere a fost în stare nu doar să-și trădeze țara (de mult o trădase de când fusese recrutat la Anvers ca agent al KGB-ului), ci și pe oricare dintre cei care i-au fost prieteni și l-au sprijinit să acceadă la cea mai înaltă funcție - scaunul prezidențial al României. Eseul meu Libertate în iadul de lux, Editura RAFET, 2015, Râmnicu Sărat, aduce o sumedenie de argumente în acest sens. „Incriminarea Lui Traian Băsescu făcută de Victor Ciorbea, ca este agent al KGB, recrutat la Anvers, implicarea acestuia în răsturnarea guvernului Ciorbea cu ajutorul Direcția principală de informații a Armatei Ruse(GRU), nu este lipsită de temei. La ea se adaugă declarația senatorului Daniel Savu, fost ofițer de contrainformații, cum că Elena Udrea a fost implantată de un anume serviciu străin pe lângă Traian Băsescu, la rându-i „agent de influențare”, al FSB – ului( fostul KGB) lui Putin. Este acest lucru, oare, fără acoperire în real?!
Sunt câteva decizii și acțiuni ale fostului președinte care îl fac cel puțin suspect în privința relației cu Putin: blocarea brațului Sulina cu nava ucraineană Rostok; abandonarea solicitării tezaurului cu explicații infantile, scenarita „răpirii jurnaliștilor”, pentru a căror eliberare au cooperat generali SRI și ai FSB – ului lui Putin; relația amicală cu Putin, afirmată chiar de Traian Băsescu în 2008 la un post TV; favorizarea capitaliștilor ruși; legăturile fiicei sale Ioana, notar, cu Gazprom; teama lui Băsescu când a aflat de vizita secretă a lui Geoană la Moscova; alte activități prorusești, negate vehement de omul spân, deconspirate de mass-media, arată fața ocultă a acestui individ ajuns președinte prin protecția a două mari servicii de spionaj CIA și KGB.”(Vasile Anton Ieșeanu - Libertate în iadul de lux)

Un individ „fără de lege”, cum spunea Creangă despre personajul spân, omul roș ajuns „în capul cinstei”.
Rămâne o enigmă de ce Creangă a adăugat lângă spân sintagma omul roș. Avea scriitorul în vedere pe românul - omul rușilor?! Faptul că a scris nuvela Ivan Turbincă, ne îndreptățește să crede că îi cunoștea bine pe ruși, iar personajul spânul, omul roș, a fost, cred eu inspirat din indivizii „fără de lege” , trădători ai neamul românesc. Unul din ei a fost pe vremea lui Creangă, șeful din umbră a monstruoasei coaliții, I.C. Brătianu, agent al temutei Ohrana , demascat de Eminescu, fapt și pentru care din ordinul lui Brătianu, cred, a închis la nebuni și mai apoi asasinat. Cu siguranță, Creangă cunoștea și el secretul lui Brătianu.
După umila mea părere spânii mioritici au atins un procent de aproape 30% din populația de Harapi-Albi ai României , ceea ce este un lucru deosebit de grav pentru viitoarele generații de români. Egoismul feroce, lăcomia, atitudinea perfidă față de ceilalți, răzbunarea distructivă, acțiunile iraționale și iresponsabile, primitivismul grobian fac din spânii români o categorie extrem de nefastă pentru poporul de Harapi-Albi.
Hoandră a argumentat de ce Băsescu este trădător, cu două argumente forte: primul - Băsescu în calitate de președinte al României i-a interzis cosmonautului Dumitru Prunaru, care îndeplinea funcția de ambasador al României la Moscova să redeschidă subiectul tezaurului românesc furat de ruși și întâlnirea lui Băsescu cu Viktor Orban în tabăra de vară, unde se instruiau hoardele paramilitare ale ungurilor.
Că Realitatea TV s-a trezit , deși târziu, la realitate e totuși un semnal bun. Ardelenii se trezesc greu din somn, dar când se trezesc văd realitatea crudă.
În toată perioada de dominație stalinistă a spânului Băsescu, alături de B1 Tv și alte televiziuni de propagandă l-au pupat în dos pe spânul Băsescu , nu a avut curajul Antenei 3, spre exemplu să se bată cu Băsescu așezat „în capul cinstei”(Creangă) și copleșitoarea propagandă a acestuia.
Băsescu a ieșit la atac în cunoscutu-i stil de „grangure de mahala”(expresia utilizată de Eugen Simion, în caracterizarea spânului) a telefonat și, ca un infantil, i-a numit pe Hoandră și pe Costin Georgescu trădători, înfierându-se singur.
Traian Băsescu, cel mai mare ticălos ajuns în fruntea statului român cu sprijinul Rusiei și SUA, a căror agent este, a dus România, prin trădări continue, în cea mai periculoasă derivă.
Cu o largă complicitate politică și propagandistică Traian Băsescu a politicieni cinici și antiromâni Traian Băsescu
Mihai Răzvan Ungureanu
Emil Boc
Daniel Funeriu
Elena Udrea
Elena Băsescu
Monica Macovei
Codruța Kovesi
Daniel Morar
Teodor Baconschi
Adrian Papahagi
Mihai Neamțu
Andreea Pora
Col (Rz.) Robert Turcescu
Radu Banciu

Iuda de la Cotroceni - Traian Băsescu a vândut țara pe treizeci de arginți americanilor ( Bechtel) și rușilor (Gazprom):

Pentru VÂNZAREA DE NEAM ȘI ȚARĂ blestemul lui Eminescu CADĂ ASUPRA FAMILIEI BĂSESCU!
„Cine-au îndrăgit străinii,/Mâncă-i-ar inima câinii, /
Mânca-i-ar casa pustia,/ Și neamul nemernicia!” (M. Eminescu - Doina)

Când Traian Băsescu declară emfatic că este artizanul justiției românești trebuie să înțelegem că el este artizanul corupției din România. Și după ce declară râde sardonic. Și noi râdem ca proștii. Stupid people!
Niciun regim politic democratic nu a fost mai corupt ca cel al lui Traian Băsescu. Poate cel al lui Carol al II-lea și al metresei saleElena Lupescu.
Cu siguranță Traian Băsescu și Elena Udrea i-au depășit pe înaintașii lor. Cum se vede epigonii politici - mici de zile, mari de patimi, inimi bătrâne, urâte, se dovedesc mai josnici , mai perfizi și mai lacomi decât înaintașii de aceeași - „Noi în noi, n-avem nimica, totu-i, calp, totu-i străin!”
Să fie Traian Băsescu și Elena Udrea, încarnările lui Carol al II lea și a Elenei Lupescu?!...
Să fie oare metempsihoza o doctrină reală?
Reîncarnarea, pentru cine nu știe, înseamnă reapariția periodică a unui suflet într-o succesiune de trupuri. Este o doctrină ce se află în centrul multor religii ale lumii, începând de la Vedanta indiană, religia faraonilor, orfismul grecesc, până la influențarea iudaismului , creștinismului și islamismului.
Cu osebire mistica orientală vorbește despre reîncarnare și mecanismul karmei, fiind un concept fundamental al budismului.
Să fi reușit Pitagora și Empedocle în meditațiile lor să pătrundă în a cincea dimensiune și să vadă ce noi n-am văzut?!
Lumea românească nu crede în migrația sufletelor. Dovada - romanul lui Liviu Rebreanu - Adam și Eva, despre reîncarnare, a fost un mare eșec. Și Eminescu a utilizat metempsihoza în nuvela - Avatarii faraonului Tla .
Și totuși dacă reîncarnarea se petrece?!... Sau poate istoria se repetă? Sau sufletele se încarnează!
Prea se brodesc lucrurile ca să nu te pună pe gânduri! Prea se aseamănă politica lui Traian Băsescu cu cea alui Carol al II lea. Prea se aseamănă metresa lui Traian Băsescu cu metresa lui Carol al II lea. În asta constă oare fatalitatea istoriei?!
Dar de ce mi-a fost dat mie și celor care ca mine dorim în viață lupta dreaptă, nu minciuna, nu nedreptatea, nu josnicia, nu mizeria morală să trăim sub asemenea otrepe?
Cum ce-am păcătuit Doamne, ca, după ce am scăpat de un dictator, să avem parte de un asemenea conducător?
Am crezut că Traian Băsescu, după ce fratele lui a fost arestat pentru trafic de influență, își va trage un glonte în cap.
M-am convins însă că e atât de nesimțit și de laș încât se face hârtie igienică cu care se șterg mai marii UE la fund. Agamiță Dandanache, celebrul personaj al lui I.L. Caragiale, este o canalie de o josnicie fără seamăn, perfect întruchipat de Traian Băsescu.
Mi se face greață și îmi vine să vomit pe democrația dâmbovițeană.
Traian Băsescu, dacă ești român, i-a aminte la discursul lui Putin și ține un discurs la fel, l-am îndemnat încă în 2013(http://filosofie-si-literatura.blogspot.com/ROMÂNI LUAȚI AMINTE)
n

PROBLEMA MINORITĂȚILOR ÎN RUSIA

DISCURSUL LUI PUTIN ÎN DUMA DE STAT A FEDERAȚIEI RUSE
ÎN RUSIA TRĂIEȘTE POPORUL RUS, IAR POPORUL RUS NU ADMITE NICIUN AFRONT AL UNEI MINORITĂȚI; ACESTEA TREBUIE SĂ RESPECTE RUSIA, PE RUȘI ȘI LEGILE FĂRĂ SĂ CEARĂ FAVORURI SPECIALE SUB PRETEXTUL CĂ SUNT DISCRIMINAȚI. CINE FACE ALTFEL, ESTE INVITAT SĂ PĂRĂSEASCĂ IMEDIAT RUSIA!!!
NU RUSIA ARE NEVOIE DE MINORITĂȚI CI ELE AU NEVOIE CA RUSIA SĂ-I PRIMEASCĂ , SĂ LE OFERE ADĂPOST, LOCURI DE MUNCĂ ȘI HRANĂ, ÎN RUSIA TRĂIESC DOAR RUȘI.
Putin a fost aplaudat în picioare, timp de cinci minute, de membrii dumei de stat.

Întrebări:

1) De ce poporul român admite afronturi din partea minorității maghiare?
2) Este Traian Băsescu român sau este sluga maghiarilor și al Angelei Merkel via Bruxelles-Barosso?
Invitație: Dacă este român și nu este sluga maghiarilor, îl invităm la Parlament, să țină un discurs similar cu al lui Putin!


Niciun regim politic democratic nu a fost mai corupt ca cel al lui Traian Băsescu. Poate cel al lui Carol al II-lea și al metresei sale Elena Lupescu. Băsescu nu are nimic sfânt. Toată constituția lui psihomentală este malefică.Mai „cumintele” Iohannis este și mai subversiv.
            

Vasile Anton Ieșeanu, 22   noiembrie  2016, Iași 


                         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu