Faceți căutări pe acest blog

joi, 3 noiembrie 2016

PNL - Crimă împotriva românilor!

            
              
           Alina Gorghiu: majorările salariale nu pot fi aplicate. E o crimă politică și un cinism fără margini
PNL dirijat de cowboy-ul Hans, ambasadorul Marelui Imperiu și Guvernatorul României via Palatul Cotroceni, prin Iohannis refuză cu ostentație să mărească salariile românilor. E o crimă politică repetă nazista Alina Gorghiu ce i s-a transmis de la Cotroceni, spânul Iohannis.
Dacă peneliștii tot au de gând să dubleze salariile până în 2021, de ce nu au început cu câte cincisprezece procente, ei înșiși, înaintea PSD-ului?
Alina, nazista lui Iohannis, aruncă în spațiul public, paranoice crime politice, fiindcă PSD vrea să mărească salariile cu cincisprezece la sută. Ar fi putut să le mărească cu 25 la sută...,acum în campanie. Această mărire ar fi fost dubioasă, însă cincisprezece la sută la creșterea economică de șase la sută de anul acesta trâmbițată cu atâta patos de Iohannis este cât se poate de rezonabilă.

De ce nu vor PNL să accepte? Fiindcă mizează că pe faptul că ajungând la guvernare, sprijiniți în mod manifest de Hans, Guvernatorul coloniei americane România și de ONG-urile controlate și dirijate de CIA, vor devaliza România. Un cinism fără margini, vorba nazistei Gorghiu.
Bugetul României trebuie să îmbogățească multinaționalele tot mai perfide și mai lacome nu salariații români din sănătate și din educație
Toate instituțiile de control ale statului sunt dirijate spre patronatul român. Niciun patron străin care face afaceri pe teritoriul României nu este controlat de instituțiile de control ale statului român. Protejați de SRI și DNA,. aceștia sifonează bani la greu prin offshore-uri ( ca de pildă patronul grec cu un salariu lunar de două sute de mii de euro, prezentat de Antena 3 în data de 2 noiembrie 2016), nu plătesc impozite pe veniturile realizate pe teritoriul României, statului român, în vreme ce patronii români sunt jupuiți la greu de A.N.A.F și alte instituții de control. Este o evidentă ofensivă economică împotriva patronatului român și a românilor în general bine dirijată de Guvernatorul Hans prin Iohannis, Cioloș, guvernul tehnocrat și instituțiile statului român.
Azi am mers la piață să cumpăr o varză. Ca de obicei m-am dus să cumpăr la același lipovean din Tg . Frumos care are marfă bună și pe care îl cunosc de mult timp.
„Cât costă varza, prietene?” „Doi lei cinzeci kilogramul?” „Cum așa?”, îl întreb mirat. „Era un leu și cinzeci de bani kilogramul săptămâna trecută.”
„Domnule, a venit controlul și mi-a dat amendă 500 lei fiindcă nu am avut prețul pus l-a produse. Ne jupoaie pur și simplu! Le-am zis: veniți domnilor o zi la mine la Tg, Frumos să vedeți cum se muncește pământul!...” „Cinci sute de lei pentru că nu ai avut etichete?! Doamne, sunt nebuni! De ce trebuie musai prețuri? La piață se mai negociază... Bine că-i protejează pe străini!”
„Păi, zice lipoveanul de ce credeți că Iohannis a vrut guvernul lui?”
„Chiar de ce Iohannis a vrut guvernul lui?” „Păi, să-i îmbogățească pe străini pe seama proștilor români.
Și să legalizeze căsătoriile gay cum vrea ambasadorul american. Iohannis și PNL comit cea mai odioasă crimă împotriva românilor.
Votați PNL, votați pentru străini și pentru căsătoriile gay!” „Eu nu votez cu PNL; votez cu Alde!” „Tot la dreapta trageți!” „La dreapta, dreaptă!...”

Vasile Anton Ieșeanu, 3 noiembrie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu