Faceți căutări pe acest blog

marți, 15 mai 2012

Cum se poate transforma un televizor în calculator!Accesoriul de 21 de grame care transformă orice televizor într-un calculator   o adevărată Creatura hi-tech!  


Compania norvegiană FXI a anunţat că va lansa anul acesta stick-ul USB care va putea transforma orice televizor modern într-un calculator dotat cu sistem de operare Android.
Numit Cotton Candy, stickul va transforma un aparat simplu într-unul în care se vor putea edita documente prin aplicaţiile Google Docs şi se vor putea juca jocuri HD.
Deşi nu a fost anunţat încă un preţ, Cotton Candy nu va trece de suma de 150 de euro, făcându-l o alternativă avantajoasă la televizoarele inteligente actuale.
Tot ceea ce are nevoie un utilizator pentru a-i da viaţă unui televizor este o tastatură şi un mouse, conectate prin USB, iar un computer funcţional se va trezi la viaţă.
Cotton Candy este un computer de sine stătător care cântăreşte 21 de grame, include un procesor A9 de 1 GHz de la Samsung, o grafică quad core de 1,2 Ghz, Wi-Fi, Bluetooth şi un sistem de operare Android. 
Sursa adevărul. ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu