Faceți căutări pe acest blog

duminică, 27 mai 2012

GOOGLE CHROME - cel mai tare browser din lume!


GOOGLE CHROME a detronat INTERNET EXPLORER şi a devenit cel mai folosit browser din lume



Google Chrome a depăşit Internet Explorer şi a devenit cel mai utilizat browser de internet din lume, arată un sondaj Statcounter, citat de go4it.ro.
În prezent, Google Chrome şi Internet Explorer sunt folosite fiecare de peste 30% dintre utilizatorii de internet din lume.
Pe următoarele trei locuri se clasează, în ordine, Firefox (în jur de 25%), Safari (7-8%) şi Opera (1-2%).
Huffington Post scrie, însă, că supremaţia Chrome nu este absolută, deoarece Internet Explorer este încă foarte aproape şi clasamentul se poate întoarce. De altfel, Chrome a mai întrecut Internet Explore şi în aprilie, dar o săptămână mai târziu IE a revenit pe locul întâi.
În plus, anumiţi critici nu sunt de acord cu modul în care au fost număraţi utilizatorii unui anumit browser, deoarece Statcounter ia în calcul numărul de pagini vizualizate şi nu numărul vizitatorilor unici.
Huffington Post scrie că, în orice caz, un lucru e cert: Internet Explorer pierde teren în faţa browserelor concurente şi va fi, până la urmă, detronat definitiv.
Huffington Post face şi un clasament al ţărilor cu cea mai mare viteză a internetului, care plasează România pe locul 9, cu o viteză medie de 6,4 Mb/s. Pe primele poziţii se află Coreea de Sud (locul 1), Japonia (locul 2) şi Hong Kong (locul 3).
Sursa: gândul. info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu