Faceți căutări pe acest blog

vineri, 11 mai 2012

Google: ochelarii inteligenți - îți poți surprinde nevasta când face ochi dulci altuia!FOTO Prima fotografie realizată cu ochelarii inteligenți de la Google -   șocant! Cum poți vedea ce ochii nu pot vedea  - detaliile care îți scapă, totul apare în fotografie. Cu ei îți poți surprinde soția, amanta, prietena care face ochi dulci altuia sau când soțul se uită după fufe.                Google a publicat pentru prima oară o fotografie făcută cu ajutorul ochelarilor inteligenți, Google Glasses, care pot funcționa ca un adevărat smartphone pe ochi.

Project Glass este încercarea Google de a intra pe piața realității augmentate. Astfel, ei au o cameră foto incorporată. Unul dintre șefii proiectului, Sebastian Thrun, a publicat pe contul său de Google+ o poză în premieră făcută de ochelari.
Prototipul este testat momentan de către câțiva șefi de la Google, printre care și fondatorul companiei. Serghei Brin.

Ochelarii au un display amplasat deasupra ochiului, iar pe acesta vor fi afișate pagini de internet, se vor putea face apeluri video, utilizatorii vor putea asculta muzică, iar pe ecran vor fi afișate informații despre lumea înconjurătoare în timp real.     

sursa : adevărul.ro  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu