Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 24 martie 2012

Cea mai mare audiență - Românii au talent - 6 milioane de telesoectatori




ROMÂNII AU TALENT: Peste 70% cotă de piaţă în minutul de aur al emisiunii, vineri seara, la Pro TV

Mai citește: 


 Încă de la debut, emisiunea "Românii au talent" a înregistrat cifre de audienţă uluitoate. Ce-a de-a şasea ediţie a celui de-al doilea sezon a reuşit în mintutul de aur de la 22.32 să atingă pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani 33,3 puncte de rating şi o cotă de piaţă incredibilă de 70,7 procente. În minutul de la 21.42, emisiunea aduna în faţa televizoarelor aproape 6 milioane de telespectatori.

La fel de impresionante sunt şi audienţele medii înregistrate pe toată durata emisiunii. Astel, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, Pro TV obţinea o audienţă medie de 24,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 50,4%, în timp ce Antena 1 obţinea de aproape 6 ori mai puţin decât Pro TV, adică doar 4,3 puncte de rating şi 8,9% cota de piaţă.
La nivelul întregii populaţii a României, Pro TV înregistra pe toată durata emisiunii (20.29-22.46) o audienţă medie de 24,1 puncte de rating şi 45,2% cota de piaţă, emisiunea fiind urmărită pe tot parcursul ei de peste 4 milioane şi jumătate de telespectatori. În tot acest timp, Antena 1 înregistra o audienţă de 4,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 7,7%.Şi pe întreg publicul din mediul urban, emisiunea "Românii au talent" nu a avut concurent, înregistrând 23 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 44,3%, fiind urmărită pe tot parcursul emisiunii de aproape 2 milioane şi jumătate de telespectatori, în timp ce Antena 1 obţinea doar 4,1 puncte de rating şi 8% cotă de piaţă.
Dans, comedie şi magie în cea de-a şasea ediţie "Românii au talent"
Sursa: Mediafax 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu