Faceți căutări pe acest blog

joi, 22 martie 2012

Filozofia lui Steve Jobs dezisă de iPhone 5


           
     

           iPhone 5 va fi  primul telefon Apple care capătă alte dimensiuni decât cele preconizate de Steve Jobs

     Viitorul iPhone, care va fi lansat anul acesta, ar putea să aibă un ecran de 4,6 inci, mult mai mare decât generaţia actuală a telefonului, fiind o schimbare radicală faţă de filosofia Apple de până acum, scrie Reuters.
                 Aceştia citează ziarul din Coreea de Sud, „Maeil Business", care a scris că Apple a decis că un ecran de 4,6 inci ar fi potrivit pentru viitorul telefon şi au început deja să le comande de la furnizori. Principalii fabricanţi ai ecranelor firmei californiene, LG şi Samsung, au refuzat să comenteze.
              Viitoarele ecrane de la Apple ar urma să fie tot de tip Retina, fiind avantajoase deoarece au mai mulţi pixeli pe un singur inch, această densitate mare devenind avantajul Apple în faţa concurenţei de foarte multe ori.
               Dacă acest lucru se va adeveri, ar fi prima mişcare a celor de la Apple care ar contrazice filosofia fondatorului său, Steve Jobs. Aceasta consideră că un telefon de 3,5 inci este potrivit pentru unii utilizatori, iar o dimensiune mai mare ar fi pur şi simplu nefolositoare şi nepractică, în timp ce pentru tablete nu s-a dezis niciodată de la dimensiunea de 10 inci.
Sursa: Adevărul. ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu