Faceți căutări pe acest blog

joi, 22 martie 2012

Unde sunt stenogramele d-le Traian Băsescu?


     
          Liderul PSD Victor Ponta îi solicită preşedintelui Traian Băsescu, în baza Legii 544, copii ale tuturor stenogramelor consultărilor de la Cotroceni, din 6 februarie, precizând că, în condiţiile unui refuz de a răspunde cererii în termenul legal, îşi rezervă dreptul de a se adresa instanţei.
Preşedintele PSD i-a transmis joi o solicitare şefului statului, prin care îi cere, în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, copii ale tuturor stenogramelor consultărilor de la Cotroceni, din data de 6 februarie, se arată într-un comunicat al PSD.
"Având în vedere controversele generate de declaraţiile dumneavoastră privind propunerea pe care mi-aţi fi făcut-o de a prelua funcţia de prim-ministru, consider că este corect, moral, necesar şi de interes public ca stenogramele discuţiilor cu toate formaţiunile politice prezente la Cotroceni să poată fi consultate de toţi cei interesaţi", spune Ponta, potrivit comunicatului.
Conform sursei citate, Victor Ponta consideră că şeful statului are datoria de a fi pe deplin transparent şi de a-i pune la dispoziţie informaţii în legătură cu discuţiile pe care le-a avut cu reprezentanţii tuturor grupurilor parlamentare prezente la Cotroceni.
"În calitate de cetăţean român, consider că am dreptul de a fi informat în legătură cu discuţiile pe care le-aţi avut cu reprezentanţii tuturor grupurilor parlamentare prezente la Cotroceni, cu atât mai mult cu cât, conform declaraţiilor dumneavostră recente, ele m-ar viza în mod direct", adaugă Ponta
Sursa : adevărul. ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu