Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 24 martie 2012

Douăzeci de milioane de followers pe Twitter - Lady Gaga!




LADY GAGA ESTE CEA MAI TARE PE TWITTER – ARE 20 MILIOANE DE FOLLOWERS!


Lady Gaga va ramane in istorie ca prima persoana/companie/institutie/formatie/entitatea al carei cont de Twitter a atins 20.000.000 de followers.
Aflata in fata lui Justin Bieber – 18 milioane, Katy Perry – 15,7 milioane sau Shakira – 14,5 milioane, Lady Gaga se mandreste cu faptul ca se ocupa personal de posturile de pe reteaua de socializare.
Nici pe Facebook nu-i merge mai prost, unde are 48 milioane fani, nici pe Google+, unde se afla in cercurile a peste 800.000 utilizatori. Dupa ce luna trecuta a anuntat ca isi pregateste propria retea de socializare, performanta in retelele de socializare a lui Lady Gaga are toate sansele sa ramana in istorie.
Pana si vanzarile ultimului album, in numar de 8 milioane, se datoreaza in mare parte efortului din social media, fapt recunoscut atat de ea, cat si de echipa sa de marketing. De asemenea, jocul GagaVille realizat in colaborare cu Zynga nu trebuie trecut cu vederea, si acesta fiind un succes pe Facebook.
Desi mediile clasice, precum TV-ul si radio-ul, mai sunt inca necesare pentru promovare, Lady Gaga a demonstrat cat de importante sunt retelele sociale cand vrei sa iti vinzi marfa si imaginea.
sursa : play-tech 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu