Faceți căutări pe acest blog

joi, 29 martie 2012

Decizie fără precedent a Companiei Apple - cui nu-i place noul iPad primește banii înapoiCitește și


  http://filosofie-si-literatura.blogspot.com/2012/03/cum-poti-afla-daca-prietena-te-iubeste.html


Gigantul producător al atât de titratelor tablete iPad este nevoit să returneze sumele primite în schimbul gadgeturilor care au fost deja vândute pentru că au omis să îşi informeze clienţii cu privire la unele date tehnice, scrie evz.ro.
Protecţia consumatorului din Australia a luat o decizie fără precedent asupra companiei americane Apple. Ei îi obligă pe americani să plătească integral sumele care au fost achitate pe celebrele tablete iPad 3 celor care doresc să le returneze. 

Nu se ştie dacă în mod voit sau nu, compania Apple nu a făcut public faptul că australienii care cumpără iPad 3 nu vor putea utiliza opţiunea de conectare la reţelele mobile 4G din ţara lor, din cauza unor incompatibilităţi tehnice, relatează cei de la Reuters. 

Acest aspect tehnic face ca noua tabetă iPad să nu se diferenţieze prea mult de vechiul produs, astfel clienţii au fost păcăliţi să dea mai mulţi bani pentru un produs pe care nu îl pot utiliza corespunzător la ei în ţară. 

Avocatul companiei, Paul Anastassiou, a declarat pentru presă că Apple va trimite clienţilor australieni de iPad 3 mesaje prin email prin care îi vor informa despre posibilitatea de a returna produsul dacă sunt nemulţumiţi.

 Sursa: REALITATEA.NET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu