Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 24 martie 2012

Coadă în România pentru noul iPad ! Aflați costulCitește și http://filosofie-si-literatura.blogspot.com/2012/03/cum-poti-afla-daca-prietena-te-iubeste.html 
Tableta de la Apple a fost lansată şi în România şi costă între 2.199 şi 3.600 de lei, în funcţie de capacitatea de stocare şi tipul de conectivitate.


Noul iPad a apărut, oficial, şi în magazinele din România. Ieri, la doar câteva ore după lansare, o parte dintre retaileri au anunţat că au epuizat stocurile, iar tableta mai este disponibilă doar la comandă. Surse din piaţă spun că, în weekend-ul acesta, se vor vinde câteva mii de bucăţi. 
"Fără să stea prea mult pe gânduri, o doamnă hotărâtă a cumpărat 4 iPad-uri cu 4G şi capacitate maximă de stocare, de 64GB", ne-a spus un reprezentant al magazinului. Până la la prânz, stocul era aproape epuizat. 


Cele mai semnificative schimbări 


Reporterii EVZ au testat Noul iPad şi au notat primele impresii, detaliile care ies în evidenţă. 

Display-ul. E cea mai importantă noutate pe care o aduce tableta Apple, lansată în urmă cu câteva săptămâni. Dacă pui un iPad2 şi Noul iPad unul lângă celălalt vei realiza imediat di­ferenţa. Pe noul model, imaginile sunt foarte clare şi nu se mai pot observa pixelii.

Ecranul e cu adevărat pentru cei care ţin la detaliu, la claritatea imaginilor. 

Greutatea şi dimensiunea.
 Dacă vei ţine în mână un iPad 2 şi apoi Noul iPad, nu vei sesiza vreo schimbare. 


Sursa:EVZ.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu