Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 24 martie 2012

Windows 8 în nouă versiuni!




Mai citește: http://filosofie-si-literatura.blogspot.com/2012/03/citeste-in-revista-absolut-subiectul.html

WINDOWS 8 VINE IN NOUA SORTIMENTE


Pe vremuri exista o singura versiune de Windows lansata la un moment dat, iar aceasta includea toate functiile de care atat utilizatorii de rand, cat si specialistii aveau nevoie. Ei bine, odata cu trecerea la familia NT, au inceput sa apara din ce in ce mai multe variatiuni ale aceluiasi sistem de operare, fiecare oferind o experienta completa pentru un anumit segment de piata.
Daca in cazul lui Windows XP existau initial doar versiunile Home si Professional, al caror nume sugera imediat targetul vizat, in cazul versiunilor mai noi este foarte greu sa ne dam seama. In aceeasi situatie se afla si noul Windows 8, al carui Consumer Preview a dat de gol numele tuturor sortimentele in care noul sistem de operare va veni, ne informeaza TechCrunch.com. Intr-o ordine total aleatorie, vom avea de a face cu Windows 8 Enterprise Edition, Windows 8 Enterprise Evaluation Edition, Windows 8 Home Basic, Windows 8 Home Premium, Windows 8 ARM Edition, Windows 8 Professional Edition, Windows 8 Profesional Plus Edition, Windows 8 Starter Edition si Windows 8 Ultimate Edition.
In timp ce unele dintre ele sunt destul de bine denumite incat sa ne dam seama imediat carui segment de piata se adreseaza, diferentele dintre Professional si Professional Plus Edition sau Enterprise si Enterprise Evaluation Edition sunt inca o enigma. Vom sti mai multe despre fiecare dintre acestea, cand vor fi anuntate in mod oficial de catre Microsoft.
sursa: play-tech

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu