Faceți căutări pe acest blog

luni, 26 martie 2012

Citește despre cenzura Microsoft!






MICROSOFT S-A APUCAT DE CENZURAT – A INCEPUT CU MESSENGER


Chiar daca Windows Live Messenger este o aplicatie nu foarte populara pe diverse dispozitive, Microsoft se pare ca a inceput de aici cu un algoritm de cenzura ce are toate sansele sa se raspandeasca prin intregul sistem de operare.
In acest caz, vorbim de acelasi The Pirate Bay, pe care ii iubim sau ii dispretuim, dar care cu siguranta nu ne este indiferent. Popularul website de file sharing, care foloseste torrentul ca tehnologie de propagare a continutului prin internet, mai recent chiar si legal, pe langa faptul ca a fost luat in colimator de foarte multe institutii, inclusiv ISP-uri mai mici sau mai mari, acum se pare ca a ajuns pe lista neagra a celor de la Microsoft.
Ideea e simpla, noul Windows Live Messenger permite partajarea de continut de tip link, de foarte multi ani de altfel, insa cu conditia ca link-urile sa nu directioneze catre o pagina de pe The Pirate Bay. Lasand la o parte zona gri in care se afla Microsoft cu o astfel de initiativa, alternativele sunt doua: fie sa folositi alta aplicatie de chat, fie sa folositi alte website-uri de torenti.
Totusi, in alta ordine de idei insa, nu stiu daca cei de la Microsoft isi permit sa expriementeze cu astfel de initiative, in acest moment. Credeti ca directia este buna?
sursa: playtech. ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu