Faceți căutări pe acest blog

vineri, 23 martie 2012

Cea mai sexy actriță, Megan Fox, este bisexuală!


Biografie

       









Gurile rele spun că   o fi ,,cea mai sexy actriță” , dar pe cât e de sexy pe atât e lipsită de talent. Cum mai toți bărbații, sunt   mai mult sau mai puțin  mizantropi, uită că, o femeie   frumoasă, nu are nevoie de talent spre a deveni actriță  și mai ales uită sau se prefac că uită ori sunt de cârcotași, invidioși  de  rea  credință că nu-i recunosc talentul ascuns, căci  un adevăr despre femeie este  indubitabil,   acela că   fiecare femeie este nativ o actriță. Faptul că s-a declarat bisexuală denotă că este o adevărată actriță  în spațiul erotic. Să nu fim ipocriți! Care bărbat nu dorește să vizioneze măcar un film cu o asemenea actriță.   Vasile Anton    
Citește  și  http://filosofie-si-literatura.blogspot.com/2012/03/cum-poti-afla-daca-prietena-te-iubeste.html                  
          Megan Denise Fox, scrie Cinemagia ro.,  s-a nascut la data de 16 Mai 1986 si este o actrita si un model american. Cariera lui Fox in actorie si modeling a inceput dupa ce a castigat mai multe premii la Conventia Americana de Modeling, ce a avut loc in anul 1999, in insula Hilton Head, Carolina de Sud. Si-a inceput cariera de actrita cu filmul Holiday in the Sun (2001). A devenit celebra dupa ce a jucat in serialul Hope & Faith (2004) si in filmul de actiune Transformers (in 2007).

           Fox are origini irlandeze, franceze si nativ-americane. S-a nascut in Oak Ridge, Tennessee, fiind fiica lui Macey, Tonachio, fosta directoare de turism in Roane County, Tennessee, si a lui Frank Fox. Fox a copilarit in apropierea orasului Rockwood, Tennessee. Numele ei adevarat este Megan Denise Foxx, cu doi "X" in numele de familie, dar si l-a schimbat dupa ce a intrat in show business. Are o sora mai mare. Fox a inceput sa studieze actoria si dansul la varsta de cinci ani in Kingston, Tennessee. La varsta de 10 ani s-a mutat in St. Petersburg, Florida, continuandu-si studiile acolo. A absolvit Liceul St. Lucie West din Port St. Lucie.

                Fox s-a autodescris ca fiind bisexuala. Intr-un interviu fara menajamente acordat revistei GQ, Fox a dezvaluit ca s-a indragostit de o stripteuza pe cand avea 18 ani. Convingerea ei e ca "toti oamenii se nasc cu abilitatea de a fi atrasi de ambele sexe" Cu toate acestea, inca din anul 2004, Fox are o relatie cu actorul din Beverly Hills, 90210, Brian Austin Green. In prezent cei doi sunt logoditi si urmeaza sa se casatoreasca. Fox are mai multe tatuaje, printre care o poezie, un simbol al puterii, numele lui Green, un ochi de taur, un flamingo roz si o imagine a lui Marilyn Monroe.
Actrita Megan Fox s-a aflat in fruntea STARmeter Top 10 realizat de Imdb, cel mai mare site despre filme din lume. Ea l-a devansat chiar si pe Michael Jackson, aflat pe locul doi dupa moartea sa neasteptata.
Sursa: Cinemagia. ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu