Faceți căutări pe acest blog

vineri, 30 martie 2012

Atuul Microsoft - Windows 8 portat pe Android

  

Citește  și

Cu siguranta interfata Metro este o caracteristica proprietara pentru urmatorul sistem de operare al Microsoft care ar putea propulsa sistemul in top. Din pacate, nici aceasta nu mai este pe atat de dedicata pe cat se credea, din cauza unui  hacker entuziast cu pseudonimul BroBot175.


Disponibila momentan doar intr-un stadiu incipient pentru download pe xda-developers, interfata Metro a fost instalata cu succes pe un Galaxy Tab 10.1 – dupa cum se poate vedea si in clipul de mai jos. Desi in beta, pe langa faptul ca este deja compatibila atat cu Ice Cream Sandwich cat si cu Honeycomb, tema promite sa beneficieze de upgrade-uri substantiale in urmatoarea perioada.
In ceea ce priveste compatibilitatea aplicatiei de tip tema cu alte dispozitive cu Android, desi ASUS Transformer este primul pe lista, dupa Tab-ul de 10.1 inci, ar trebui sa apara variate porturi pe diverse platforme.
Pentru cei care toata viata au fost fanii pluginurilor, tweak-urilor si interfetelor modificate, aceasta tema eu cred ca este de vis.
Sursa: playtech. ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu