Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 24 martie 2012

Atacatorul din Franța a comis crimele în numele lui Allah pentru 72 de fecioare




 În numele religiei: Autorul atacurilor armate din Franţa vroia să moară "pentru a fi cu Allah şi a avea 72 de fecioare"




Autorul atacurilor armate din sud-vestul Franţei a declarat memrilor unităţilor de elită că voia să moară "pentru a fi cu Allah şi a avea 72 de fecioare", conform unui oficial francez, citat de ziarul Le Figaro. 

Directorul unităţilor RAID, Amaury de Hauteclocque, cel care a coordonat asaltul, a declarat că aceasta doreae să fie omorât pentru a deveni "martir". 

"Merah a spus că era mujahedin şi intrase în război cu Franţa pe 11 martie, ziua când omorâse primul militar la Toulouse. Ne-a spus că dorea să moară cu arma în mână, pentru a fi cu Allah şi a primit 72 de fecioare". 

Islamistul francez, Mohamed Merah, în vârstă de 23 de ani, a fost ucis joi dimineaţă de forţele de elită franceze, după ce a comis mai multe atacuri armate în care a omorât trei militari, un profesor de religie şi trei copii la şcoală evreiască. 
sursa: antena 3.ro


Nota noastră : 
        E  bizară repetarea  atacurilor  în ziua de  11(unsprezece). Atacul asupra celor două turnuri a avut loc în ziua de 11(unsprezece) septembrie 2001, atacul  terorist din Spania  în 11 martie 2004,  în Franța  în 11  martie 2012. Vasile Anton       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu