Faceți căutări pe acest blog

luni, 26 martie 2012

Atenție părinți! Sex oral la vârsta de zece ani!

          Se știe că vârsta  biologică   a  maturizării  sexuale,   la generațiile actuale,   a coborât  cu 3-5 ani, adică  copii  de-acum  intră  la pubertate mai  repede   decât cei  de-acum o jumătate de veac. Chiar dacă  organele sexuale se dezvoltă precoce  există o limită în ceea ce privește activitatea sexuală. În această situație  probabil și pentru că accesul copiilor pe internet le dă  posibilitatea să vadă și să  imite. Cum,  manifestările   erotice,  la  fete,  au fost dintotdeauna  mai  precoce decât  la băieți, tentația  și curiozitatea  de a experimenta  este  la fel de mare ca și impulsul pedofililor  de a întreține relații sexuale cu minori.  Tabloidul Libertatea redă  o  asemena informație despre copii  în  clasa a treia  care făceau  sex oral în timpul orelor de clasă.  Vasile Anton

Mai citește: http://filosofie-si-literatura.blogspot.com/2012/03/google-aduce-omagii-pictorului-cubist.html
                           


O profesoară a fost dată afară din învăţământ, după ce doi elevi de clasa a treia au făcut sex în clasă, în timpul orelor, iar ea nici măcar nu a observat.

Copiii din ziua de astăzi învaţă mult prea multe lucruri despre sex de la televizor, din reviste şi de pe internet. Astfel, ajung ca la vârste fragede să facă amor, iar adulţii nu mai ştiu cum să rezolve situaţia.
O profesoară de la o şcoală elementară din Tallulah, Louisiana, au fost surprinşi în timp ce făceau sex oral în timpul orelor, când profesoara lor se afla în clasă, dar nu a observat. Incidentul a fost raportat de alţi colegi de-ai micuţilor, care au spus că colega lor de numai nouă ani îi invita şi pe ei să îi facă sex oral, potrivit Huffington Post.
În urma incidentului, profesoara a fost concediată iar părinţii elevilor sunt revoltaţi că fiii şi fiicele lor pot să întreţină relaţii sexuale în clasă, fără ca profesorii să ia măsuri.
Sursa : Libertatea. ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu