Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 24 martie 2012

Prezervative cu cod - protejare sau încurajarea sexului?!



Mai citește:  

http://filosofie-si-literatura.blogspot.com/2012/03/cum-poti-afla-daca-prietena-te-iubeste.html

PREZERVATIVELE VOR VENI CU CODURI QR –   DĂ CHECK LA LOCUL ACTIUNII


Incercand o noua metoda de popularizare a sexului protejat pentru prevenirea sarcinilor nedorite si a raspandirii bolilor venerice, o organizatie americana spera sa reuseasca sa mediatize un nou tip de prezervative care includ un cod QR pe ambalaj.
Planned Parenthood of the Great Northwest este numele organizatiei care a distribuit nu mai putin de 55.000 de astfel de prezervative, iar prin intermediul site-ului WhereDidYouWearIt.com, cei care scaneaza codul vor fi directionati catre un “check-in” aferent locatiei in care a fost desigilat respectivului prezervativ.
Desi ar parea dubios la prima vedere sa combini un ideea de Foursquare cu activități sexuale, in cazul tineretului din ziua de azi, o astfel de aboardare chiar are sanse sa functioneze. Mecanismul din spatele acestei actiuni este de a transmite utilizatorilor site-ului ca sexul protejat se petrece oriunde si oricand si ca nu este un subiect tabu sau rusinos. Venind in intampinarea eventualelor intrebari, organizatia care a initiat proiectul a afirmat ca nu vrea nici sa incurajeze, nici sa descurajeze sexul, ci vrea pur si simplu sa incurajeze sexul protejat. Pe langa check-in, care nu va fi insotit de o locatie extrem de precisa, fiecare intrare poate fi insotita si de o descriere anonima a actului in sine, de preferat fara limbaj explicit.
Sursa: play-tech. ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu