Faceți căutări pe acest blog

joi, 22 martie 2012

Câți bărbați au trecut prin patul tigroaicei franceze?


         Ador poveştile cu happy-end, când ea îşi caută fericirea în braţele cui nimereşte şi într-un final se potoleşte pentru că a găsit ce trebuia. Carla Bruni Sarkozy, o femeie frumoasă, misterioasă, cu chip angelic, care după multe relaţii trecătoare cu celebrităţi sau nu, a ajuns prima doamnă a Franţei. Acum are 44 de ani şi e la casa ei.
“Carla: A Secret Life” este cartea ce conţine lista bărbaţilor din viaţa Carlei Bruni. Printre iubiţii fostului manechin s-au aflat cântăreţi, filosofi, jurişti, jurnalişti şi politicieni.
       O “tigroaică bună” este descrierea Carlei făcută de avocatul Arno Klarsfeld în faţa unui fost ministru de cultură al Franţei .
          Cu origini italieneşti şi braziliene, deoarece tatăl ei nu a fost Bruni Tedeschi, aşa cum se ştia, ci afaceristul brazilian Maurizio Remmert, cu care mama ei a avut o relaţie de 6 ani, tânăra Carla a intrat în forţă în lumea modei la 19 ani.
           Timp de câţiva ani, Carla a fost iubita lui Mick Jagger, solistul de la Rolling Stones. De asemenea, prima doamnă a Franţei s-a mai iubit cu Kevin Costner, Vincent Perez, Jean-Louis Bertignac, Eric Clapton şi afaceristul Donald Trump. Relaţia cu Raphael Enthoven, profesor de filozofie, a atras un adevărat scandal, deoarece acesta era căsătorit cu fata unui faimos intelectual  din Franţa. În 2001, în urma relaţiei Enthoven cu Carla Bruni a rezultat un băiat, Aurelian. În 2007 a încheiat relaţia cu profesorul şi în acelaşi an l-a cunoscut şi cucerit pe Nicolas Sarkozy, proaspăt ales în funcţia de şef de stat.
         În 2008, cei doi s-au căsătorit, decizie ce a surprins multe persoane ce o cunoaşteau pe Carla Bruni. Aceasta  spunea cândva presei că este monogamă ocazional, dar preferă poligamia, iar dragostea pentru ea durează mult timp, însă focul pasiunii nu ţine mai mult de 2-3 săptămâni.
         Acum Bruni îşi ajută soţul în campania electorală, pozând în soţia iubitoare şi devotată.
Doamna Sarkozy este  acum ca un vulcan liniştit, însă nu se ştie când şi dacă va mai erupe. Cert e că în luna aprilie sau mai se va hotărî,  în urma alegerilor prezidenţiale din Franţa, dacă va rămâne întâia doamnă din hexagon.
 Sursa: Realitatea. net   

Citește și 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu