Faceți căutări pe acest blog

luni, 26 martie 2012

Windows 8 Consumer Preview în teste



mai citește: 

  
Connect testează Windows 8 Consumer Preview pe un All-In-One cu ecran tactil. Decoperă câteva dintre cele mai importante aspecte ale sistemului de operare Microsoft care va sosi cel mai probabil în această toamnă.
Microsoft a lansat la finalul lui februarie versiunea Consumer Preview a sistemului de operare Windows 8. Într-o singură zi acesta a înregistrat peste 1 milion de descărcări dovedind, dacă mai era nevoie, interesul uriaş pe care utilizatorii de PC-uri îl au pentru noul Windows.  Vorbim despre primul Windows care elimină butonul Start şi propune o interfaţă tactilă unică pe desktop şi tablete, botezată Metro.
Am avut ocazia să testăm versiunea Consumer Preview pe un all-in-on PC Asus ET2210l echipat cu un ecran multi touch de 21,5 inchi, ceea ce ne-a permis să experimentăm conceptul de operare tactilă propus de Microsoft odată cu Metro. De la aplicaţiile Metro şi până la navigarea pe o hartă din Bing Maps, cu ajutorul gesturilor, Windows 8 este o gură de aer proaspăt.
Dacă ai crede că noua experienţă este dependentă de un ecran tactil, acest lucru nu este neaparat valabil. Un display touch nu este un ingredient indispensabil. Te poţi bucura în mare măsură de tot ceea ce oferă Windows 8 şi cu ajutorul unui mouse şi a unei tastaturi.
Sursa : Connect 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu