Faceți căutări pe acest blog

duminică, 25 martie 2012

Windows Phone Marketplace sub semnul întrebării





Mai citește:  


http://filosofie-si-literatura.blogspot.com/2012/03/cum-poti-afla-daca-prietena-te-iubeste.html


Disponibil deja in vitrina App Store si pe GooglePlay, Angry Birds Space ar putea refuza insa solutia oferita de casa Microsoft, debutul pe Windows Phone Marketplace aflandu-se sub semnul intrebarii.
Potrivit declaratiilor lui Peter Vesterbacka, de la Rovio, dezvoltatorul nu are nici cea mai vaga intentie de a oferi noul capitol al indragitei serii Angry Birds sistemului de operare Windows Phone, dar informatia a fost dezmintita rapid de CEO Mikael Hed, relateaza Webnews.

Declaratiile contradictorii exprimate de doi membri ai echipei Rovio au aruncat umbre de indoiala asupra unei viitoare disponibilitati pentru dispozitivele dotate cu sistem de operare Windows Phone, mai cu seama tinand cont de explicatiile clare ale lui Vesterbacka.

"Sistemele iOS si Android ofera numeroase avantaje pe langa popularitatea de care se bucura platformele marketplace corelate - am vrea sa fim prezenti pretutindeni, dar trebuie sa evaluam costurile corespunzatoare platformelor mai mici - cu Windows Phone mai e mult de lucru pana la suportul tehnic efectiv", a spus Vesterbacka.

Daca Rovio va decide sa se limiteze la platformele caselor Apple si Google cu noua sa aventura Angry Birds Space, optiunea ar putea reprezenta un semnal ingrijorator pentru Microsoft, aruncand o umbra de neincredere asupra viitorului platformei sale, cu posibile consecinte negative si pentruNokia, precizeaza sursa. 
Sursa : Ziare. com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu