Faceți căutări pe acest blog

duminică, 18 martie 2012

Crezi în dragoste la prima vedere? Ce se ascunde sub fusta noului iPad?!




 


Nici nu s-a lansat bine noul iPad li baietii de la iFixit.com deja au făcut sacrificiul suprem de a băga şpaclul într-unul de dragul imaginilor şi, desigur, al conţinutului, scrie playtech.ro.


             În ceea ce priveşte interiorul celei mai noi tablete de la Apple, sau găsit câteva elemente previzibile, dar şi câteva surprize. Demontarea noului iPad, care a avut loc pe o tableta cu 4G achiziţionată din Melbourne – Australia, a relevat că, pe lângă un SoC A5X, cu care s-au lăudat cei de la Apple, tableta are un panou de aceeaşi dimensiune ca vechile modele: 9,7 inci.

           Partea cea mai interesanta vine chiar din panou, la o privire mai atentă fiind evident ca producătorul acestei minunaţii poartă numele de Samsung, ştire confirmată deja din câteva colţuri ale planetei. Pe partea de grafică, SoC-ul A5X integrează previzibilul cip grafic PowerVR SGX MP4+. Din câte se observă la o privire de ansamblu se pare că nici aranjarea componentelor din interior nu s-a schimbat cu nimic faţă de modelul anterior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu