Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 18 aprilie 2012

Apple și Samsung își dispută brevetele la tribunal




        Directorii generali ai Apple şi Samsung, Tim Cook şi Gee-Sung Choi, se vor întâlni la tribunal, în SUA, pentru a participa la aplanarea unei dispute privind drepturi de proprietate intelectuală şi brevete de invenţie, la solicitarea judecătorului federal, transmite Bloomberg. Toate  această  disertație împotriva companiei Apple și Samsung   urmărește   reclama și  efecte  comerciale.                
 Cele două companii au transmis tribunalului federal din San Jose, California, că directorii generali şi avocaţii şefi se vor prezenta în instanţă pentru a negocia o înţelegere care să pună capăt procesului în care Apple susţine că mai multe produse Samsung, smartphone-uri şi tablete, încalcă mai multe brevete ale companiei americane.
Tribunalul federal a respins în decembrie solicitarea Apple de a bloca vânzarea mai multor produse Samsung în SUA, decizie urmată de suspendarea unei hotărâri judecătoreşti care aproba o interdicţie similară în Australia.
Samsung, cel mai mare producător de smartphone-uri după vânzările din 2011, şi Apple, cea mai mare companie din lume după capitalizare, se judecă în cel puţin 30 de procese, pe patru continente, acuzându-se reciproc de încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală şi brevetelor.
Sursa: ZF.ro 
Deşi par dispuse să ajungă la o înţelegere, ambele companii au anunţat că vor contesta mărturiile experţilor independenţi care au asistat curtea la judecarea cazului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu