Faceți căutări pe acest blog

marți, 3 aprilie 2012

Magazinul online Google Play recomandă aplicații ale Vodafone România




citește și 


http://filosofie-si-literatura.blogspot.com/2012/04/sebastian-bargau-visurat-si-vis-frumos.html 


Aplicaţii recomandate de Vodafone România, promovate în magazinul online Google Play

ieri, 23:53Autor: Adrian Seceleanu
Clienţii serviciilor Vodafone România, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, care folosesc smartphone-uri sau tablete cu sistemul de operare Android achizionaţe de la operator pot accesa, în primul ecran al magazinului online de soft Google Play un canal dedicat aplicaţiilor susţinute şi verificate, intitulat "Recomandate de Vodafone", a anunţat compania.
"Cu sprijinul Google, aducem utilizatorilor din România atât aplicaţiile proprii Vodafone, cât şi cele co-branded, dezvoltate alături de parteneri, sau cele care deja au câştigat aprecierea clienţilor noştri, într-un canal dedicat Vodafone, semnalizat ca atare în primul ecran al Google Play. Astfel, continuăm strategia de a promova aplicaţiile relevante pentru utilizatorii noştri şi de a sprijini comunitatea locală a dezvoltatorilor de aplicaţii. Ne-am dorit să facem mult mai simplu pentru clienţii Vodafone să descopere aplicaţii relevante fără a mai fi nevoie să caute între alte sute de mii de aplicaţii din Google Play" a declarat Dragoş Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone România.
Secţiunea "Recomandate de Vodafone" grupează în acelaşi loc conţinut selectat de Vodafone România, testat pentru compatibilitate cu smartphone-urile şi tabletele ce funcţionează cu sistemul de operare Android, ce oferă o experienţă personalizată pentru publicul din România.
Toate smartphone-urile şi tabletele cu o variantă recentă de software oficial al Vodafone România vor avea canalul de aplicaţii Recomandate de Vodafone inclus în Google Play, fără a necesita nicio setare din partea utilizatorilor. Utilizatorii care nu au acces la acest canal îl vor primi odată cu următoarea actualizare de software, în variantă oficială Vodafone.
Între aplicaţiile prezente în canalul dedicate se număra şi MyVodafone, diponibilă in septembrie 2011. Utilizatorii aplicaţiei pot află costurile şi consumul de voce şi date, prin serviciul Cost Control. În plus, aceştia pot vedea balanţa ultimei facturi, precum şi localizarea magazinelor Vodafone, pe o hartă interactivă. Utilizatorii aplicaţiei pot, de asemenea, rămâne constant la curent cu cele mai noi oferte Vodafone, accesând secţiunea Promoţii.
De asemenea, utilizatorii pot vedea, în timp real, vremea din ţara, cu aplicaţia Vodafone Meteo, dezvoltată în colaborare cu Administraţia Naţională de Meteorologie. Aplicaţia furnizează informaţii despre temperatură, presiune, umezeală şi vânt şi le permite utilizatorilor să posteze informaţii despre localizare, temperatură şi status pe reţelele sociale.
Canalul include şi aplicaţii co-branded, cum ar fi Seenow sau Trilulilu.
Sursa ZF Business  Hi-tech    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu