Faceți căutări pe acest blog

vineri, 13 aprilie 2012

Video: Google+ circa 170 milioane de utilizatori

 

Google spune ca reteaua sociala Plus are 170 milioane de utilizatori si anunta schimbari importante de design - un gadget al iubirii  IUBIRII.

 ​La zece luni din momentul lansarii reteaua sociala Google+ primeste o serie de modificari functionale si de design despre care compania spune ca vor aduce un plus de simplitate si de frumos. Comentand schimbarile, presa internationala scrie ca o buna parte dintre ele sunt in stilul Facebook. Google spune ca reteaua + a ajuns la 170 milioane de useri, insa Facebook a trecut de 850 milioane.

Printre schhimbarile aplicate Google+ se numara posibilitatea de a posta poze mai mari si de a pune si o "fotografie de coperta" la profil, in stilul Timeline de la Facebook. In plus, meniurile vor putea fi accesate dintr-o coloana plasata in stanga paginii, in locul barei din partea de sus a paginii. Google spune ca locul aplicatiilor poate fi schimbat dupa dorinta si ca versiunea din prezent a Plus este mai functionala si mai flexibila.

Google a introdus si pagina Explore prin care poti afla rapid care sunt cele mai comentate teme pe retea, iar integrarea cu YouTube este mai usor de realizat.

Google a lansat reteaua sa in iunie 2011, spune ca a ajuns la 170 milioane de utilizatori si subliniaza ca vor trece cateva zile pana cand modificarile vor fi vizibile pentru toti.





sursa: HotNews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu