Faceți căutări pe acest blog

duminică, 1 aprilie 2012

Compania Google lansează propria tabletă anul acestaGoogle va începe comercializarea propriei tablete anul acestaCitește și

Google, compania care deţine cel mai utilizat motor de căutare din lume, va lansa propria tabletă anul acesta şi va costa 150 de dolari, însă caracteristicile tehnice vor fi superioare modelului Fire al celor de la Amazon, conform Wall Street Journal.
Google speră să revitalizeze  vânzările de tablete Android care în ultimii doi ani nu prea au reuşit să concureze cu Apple. Prima tabletă Google va fi construită de taiwanezii de la Asus şi va costa 150 de dolari. Aceasta va fi mai performantă decât Amazon Kindle Fire, care se vinde în prezent cu 200 de dolari. Sistemul de operare va fi Android 5.0  Jelly Bean, care va fi gata în luna iunie a acestui an. 

Google va deschide şi un magazin online unde vor fi vândute tabletele, aşa cum a făcut şi cu telefonul inteligent Nexus One, în urmă cu trei ani. Compania speră ca astfel să concureze mai bine cu Amazon şi Apple, care îşi promovează produsele pe propriile pagini web.
Sursa : Capital. ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu