Faceți căutări pe acest blog

vineri, 13 aprilie 2012

Microsoft și graficele lansărilor viitoare





Microsoft a pus,  în  PRIMĂVARA asta,  la dispoziţia partenerilor săi o serie de grafice în care ilustrează calendarul de lansări pregătit pentru câteva din produsele cele mai importante: Office 15, Internet Explorer 10 şi chiar Windows Phone.

Imaginile datate din luna decembrie a anului trecut nu oferă prea multe detalii despre sistemul Windows 8, iar pentru Windows Phone informaţiile sunt destul de vagi, fiind menţionate doar "noi investiţii" pentru a doua parte a acestui an. Expresia ar putea ascunde noi update-uri pentru actuala versiune Windows Phone Tango sau ceva cu totul nou, cum ar fi lansarea sistemului de operare Windows Phone 8, cu nume de cod Apollo.
Graficul pentru Internet Explorer 10 ne arată că noul web browser ar putea fi lansat în orice moment. Totuşi, Microsoft nu a confirmat oficial planul unei versiuni de IE10 pentru Windows 7. De altfel, nimic nou nu a mai apărut după build-ul original Internet Explorer 10 Preview, pus la dispoziţia publicului în luna iunie a anului trecut. Conform graficului, Internet Explorer 10 ar trebui să fie gata până la jumătatea acestui an, după care o nouă revizie majoră va mai apărea abia în anul 2014.Pentru familia de produse Office 15 nu este specificat un calendar de lansare exact, fiind menţionate doar diverse etape ale ciclului de dezvoltare. Graficul indică totuşi disponibilitatea generală a produselor din familia Office 15 pentru prima parte a anului 2013, astfel că lansarea efectivă ar trebui știm originea acestora, când  o să aibă loc undeva spre sfârşitul acestui an. O posibilă dată de lansare este zvonită a fi luna noiembrie a acestui an.
Lync Server 15 este singurul produs Office 15 care lipseşte din acest calendar. Graficul menţionează totuşi componenta Lync Online, dând de înţeles că Microsoft va opta la această ediţie pentru o versiune "cloud only". Totuşi, informaţii venite din alte surse anunţă o versiune completă de Lync Server 15, dar care ar putea fi finalizată cu ceva întârzieri.
În încercarea de a clarifica natura informaţiilor prezentate în aceste grafice, un purtător de cuvânt al Microsoft a explicat că datele furnizate sunt simple estimări prezentate partenerilor companiei şi în nici un caz nu reprezintă date finale sau un calendar de lansări definitiv.
Sursa: go4it. ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu