Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 18 aprilie 2012

Microsoft pregătește un plan împotriva companiilor Google și Apple!



        Planul prin care Microsoft l-a pregătit   împotriva  lui Google şi Apple  are drept scop detronarea celor două companii.   
Gigantul informatic Microsoft a anunţat că pregăteşte o lovitură de piaţă prin care îi va detrona pe competitorii Apple şi Google. De această dată, cei doi concurenţi au de ce să fie îngrijoraţi, scrie CNN.

Potrivit sursei citate, ideea Microsoft va avea la bază trei ingrediente de bază: Windows, Windows Phone şi Xbox. Viziunea companiei este ca prin utilizarea oricăruia dintre următoarele dispozitive: televizor, tabletă PC sau smartphone, consumatorul să beneficieze de aceleaşi facilităţi.

Viziunea este însă împărtăşită şi de Apple sau Google, dar implementarea lor este diferită. Punctul central al Microsoft este sistemul de operare Windows 8, care va fi lansat în toamna lui 2012 şi care are integrate elemente pentru touchscreen şi o interfata bazată pe "dale", numita Metro.

Noul Windows va funcţiona, se pare că foarte bine, pe mai multe dispozitive, inclusiv tablete şi ecrane tactile mari.

De asemenea, Microsoft vrea să includă serviciile de clouding Windows Live, SkyDrive şi Bing în toate produsele sale. În acest fel, pe orice dispozitiv ser va loga clientul, va avea acces la conţinutul şi aplicaţiile de pe toate dispozitivele sale.
Apple şi Google se bazează pe ecosisteme mai fragmentate. Apple pune iese în faţă cu dispozitive ca iPad si iPhone, considerând la PC-urile o platformă total separată. Apple consideră computerele MAC drept produse pentru creatie, în timp ce dispozitivele mobile sunt pentru consumatori.

În paralel, Google se bazează pe web drept unica platforma a viitorului. Există dispozitive, însă clientul are nevoie permanentă de acces la Internet, iar odată ce conexiunea s-a întrerupt, nu mai există acces la conţinut.


 sursa:   REALITATEA.NET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu