Faceți căutări pe acest blog

joi, 26 aprilie 2012

Google Photography Prize 2012 - o șansă de top 10 pentru o româncă !




O româncă în Top 10 al concursului Google Photography Prize 2012

Românca Claudia Alexandra Manta face parte dintre cei 10 finalişti ai concursului Google Photography Prize, o competiţie câştigată în cele din urmă de studentul suedez Viktor Johansson, informează bbc.co.uk.  A face fotografii  din dragoste pentru arta vizuală nu-i la îndemâna oricui. 


Viktor Johansson, în vârstă de 24 de ani, s-a impus cu un portofoliu de fotografii care îl au ca protagonist pe Christoffer Eskilsson, campionul Suediei în proba de sărituri de la platforma de 10 metri. Organizatorii Google Photography Prize au primit aproape 20.000 de înscrieri, iar fotografiile celor 10 finalişti sunt expuse la prestigioasa Saatchi Gallery din Londra, în perioada 25 aprilie - 22 iulie.
Viktor Johansson, care a concurat la secţiunea Sport, va beneficia de experienţa şi sfaturile ce îi vor fi oferite de un fotograf profesionist, în timpul unei vacanţe spre o destinaţie aleasă de tânărul suedez. Concursul a avut 10 secţiuni - Sport, Night, Fashion, Travel, Sound-Silence, Point of View, Me, Food, Action şi Street. Românca Claudia Alexandra Manta a concurat la categoria Travel.
În Topul 100 al aceluiaşi concurs au fost prezenţi alţi trei români: Alexandru Bogdan Zop, care a concurat la secţiunea Sport, Boc Alexandra Flaminia, care a concurat cu pseudonimul Flamy Ale, la secţiunea Food, şi Levinta Eugen, care a concurat la secţiunea Travel.


Sursa:  REALITATEA.NET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu