Faceți căutări pe acest blog

marți, 17 aprilie 2012

Microsoft realizează Windows 8 în trei versiuni




Noul Windows 8 va avea trei versiuni: Windows 8, Windows 8 Pro si Windows RT



Cum au realizat cele  trei versiuni? 


Microsoft a anuntat cum se va prezenta Windows 8 lumii intregi. Noul sistem de operare va veni "ambalat" in trei versiuni, din care utilizatorii pot alege pe cea care se potriveste configuratiei calculatorului sau specificului muncii lor.
Variantele anuntate de Microsoft pentru noul Windows 8 sunt urmatoarele: Windows 8, Windows 8 Pro si Windows RT. Dar numai doua dintre ele vor fi disponibile ca upgrade-uri de la vechile versiuni.

Windows 8 va fi pentru toata lumea. Ruleaza pe 32 si 64 de biti - adica pe majoritatea configuratiilor de PC-uri din lume. Windows 8 Pro, permite si el instalarea pe computere x86. Include specificatii precum encriptare, virtualzare si multe altele, iar aceasta va fi varianta de business a Windows.

Apoi urmeaza Windows RT, care va fi vedeta seriei, probabil. Asta pentru ca este construit de Microsoft special pentru procesoarele ARM si nu va fi posibila upgrade-area unei solutii mai vechi cu aceasta versiune, va veni doar preinstalata pe gadgeturile cu procesoare ARM.

Aplicatiile vor fi aceleasi: Microsoft Office cu Word, Excel, PowerPoint si OneNote, facute sa ruleze atat in modul desktop, cat si pentru ecrane tactile. Iar marea surpriza a celor de la Microsoft va fi eliminarea Windows Media Player din aceasta versiune. Oare ii va simti cineva lipsa?
sursa: Mondo News   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu