Faceți căutări pe acest blog

luni, 2 aprilie 2012

La gigantul Microsoft se pot angaja absolvenţi de la Litere, Economie şi Teologie





Citeşte şi 


Dacă îţi imaginai că trebuie să fii neapărat un guru în programare care să lucrezi la Microsoft România, te-ai înşelat. Pe poziţii de suport tehnic lucrează la Microsoft şi absolvenţi de Litere, Economie şi chiar Teologie!
"Nu doar absolvenţii de facultăţi tehnice se pot angaja în centrul de suport al Microsoft. Avem şi absolvenţi de Litere sau Teologie", a declarat pentru REALITATEA.NET Adriana Constantin, Staffing Consultant la Microsoft România.
Angajatul Microsoft care a terminat facultatea de Teologie întruneşte câteva condiţii obligatorii la angajarea în gigantul IT: vorbeşte foarte bine două limbi străine (engleză şi germană), are pasiune pentru tehnologie şi bune cunoştinţe tehnice.
"Pe lângă asta, candidaţii fără studii tehnice trebuie să fie persoane comunicative, motivate şi să lucreze foarte bine în echipă", spune specialistul HR al Microsoft.
Posturile disponibile în momentul de faţă în cadrul Global Technical Support Centre (GTSC) al Microsoft presupun cunoaşterea limbii engleze, împreună cu o altă limbă străină - franceza, germana, olandeza, daneza, suedeza, italiana sau spaniola.
Limbile străine nu sunt suficiente deoarece activitatea din centrul de suport tehnic de la Bucureşti este foarte diferită de cea dintr-un contact center. Problemele pe care angajaţii trebuie să le rezolve sunt de gradul 3 sau 4 de dificultate.
"Ai nevoie de cunoştinţe tehnice avansate. Trebuie să cunoşti foarte bine produsul şi să ştii să foloseşti tehnologia; problemele diferă de la un client la altul", spune şi Cristian Grigore, Support Engineer la Microsoft.
Standul Microsoft de la târgul de joburi "Angajatori de Top" a fost unul dintre cele mai asaltate de candidaţi, Microsoft fiind cel mai dorit angajator din România, potrivit unui studiu realizat anul trecut.
Compania IT are posturi vacante în momentul de faţă nu doar în Global Technical Support Centre, ci şi în departamentul de Sales & Marketing.
Vezi toate posturile disponibile la Microsoft România pe hipo.ro sau pe site-ul companiei (detalii despre joburi aici).


 Sursa:  REALITATEA.NET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu