Faceți căutări pe acest blog

duminică, 1 aprilie 2012

Samsung Galaxy SIII la concurență cu telefoanele Apple



citește și http://filosofie-si-literatura.blogspot.com/2012/03/atentate-teroriste-sau-despre-misterul.html



Dupa ce au realizat replici pentru aproape toate produsele Apple, sudcoreeni de la Samsung au un "concurent" pe masura si pentru Apple Store.
Nu este chiar un Samsung Store, ci un magazin Phone 4U, cel mai mare retailer de telefoanemobile din Marea Britanie, dedicat, in mare masura, produselor Samsung.

Samsung a inagurat, vineri, la Londra, primul sau "store", situat in cadrul unui magazin Phone 4U, informeaza engadget.com

"Samsung Store" este situat la al doilea nivel al magazinului Phone 4U, avand personal dedicat, pregatit sa ofere orice detaliu despre produsele sudcoreenilor prezente in magazin.

Sursa : Ziare.com

Londonezii au putut vedea si testa in noul magazin o parte din produsele de varf ale Samsung: Galaxy Tab 10.1s, Galaxy Notes si Galaxy S IIs.

Magazinul este situat pe una dintre cele mai importante artere ale Londrei, Oxford Street, chiar in apropierea unui Apple Store.

Cu o saptamana si ceva inaintea deschiderii "Samsung Store", pe una dintre ferestrele magazinului Phone 4U de pe Oxford Street era afisat logo-ul Samsung, iar sub acesta scria doar "Coming 30.03.12".

Acest mesaj i-a determinat pe multi sa se gandeasca la faptul ca, pe 30 martie, s-ar putea lansa Samsung Galaxy S III, cel mai asteptat telefon al sudcoreenilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu