Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 21 martie 2012

De unde putem cumpăra noul iPad?

            


       Cetește șihttp://filosofie-si-literatura.blogspot.com/2012/03/ziua-in-care-vine-trenul-meu.html 


         Lansat concomitent în SUA, Australia, Canada, Franţa, Germania, Hong Kong, Japonia, Singapore, Elveţia, Anglia, Puerto Rico şi US Virgin Islands, ca de fiecare dată, iPad-ul a făcut furori atât printre cei care îşi doreau un upgrade sau care şi-au propus să achiziţioneze prima tabletă creată în Cupertino, scrie playtech.ro.




       Cozile au fost interminabile şi preţurile extrem de variate. Având ca reper cele mai ieftine versiuni, 16GB Wi-Fi şi 16 GB WiFi+4G, în SUA respectivele modele puteau fi achiziţionate cu 499$, respectiv 629$. Aceleaşi iPad-uri se găseau în Germania la 479 euro, respectiv 599 euro. 

            În Franţa, preturile deja mai creşteau cu câte 10 euro fiecare. În Anglia, unde lira sterlină este la putere, preţurile sunt de 399 lire pentru versiunea de 16GB WiFi şi de 499 lire pentru 16GB WiFi+4G. În dolari australieni, vorbim de 539$, respectiv 679$.

           Dacă tot am sintetizat situaţia preturilor de peste graniţă, să vedem cum stăm în România. La noi în ţară, noul iPad va fi disponibil oficial pe 23 martie prin câteva magazine online şi prin reţeaua iStyle. Pe de o parte, e îmbucurător ca la o distanţă atât de mică de lansarea din SUA vom putea pune mâna pe noua tableta folosind un canal oficial. Pe de altă parte însă, dacă ardeţi de nerăbdare, versiunea de 16GB WiFi deja se vinde pe okazii.ro la preţuri cuprinse între 650 şi 750 euro.

          Koyos.ro vinde un iPad 16GB WiFi cu 3.100 lei, în timp ce unul cu WiFi şi 4G poate fi achiziţionat la preţul de 3.700 lei. PCGarage.ro are un preţ de 2.999 lei pentru versiunea WiFi şi nici un preţ pentru versiunea cu 4G. La prima vedere, cel mai mic preţ îl au momentan cei de la DC-Shop.ro care vând noul iPad cu 2.623 lei pentru 16GB spaţiu, chiar dacă nici ei nu au şi o versiune cu 4G.

 Sursa: REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/noul-ipad-unde-poate-fi-gasit-si-care-sunt-cele-mai-bune-preturi_924547.html#ixzz1poYRwlUD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu