Faceți căutări pe acest blog

marți, 20 martie 2012

Atenție la securitatea Facebook - șantaj și poze indecente


Bărbatul a ameninţat-o cu moartea
    
       Un tânăr din București care și-a șantajat iubita, i-a spart contul de pe o rețea de socializare şi ar fi amenințat-o că o va împușca dacă nu se întoarce la el a fost reținut de procurorii de crimă organizată din Timișoara. Acesta a postat pe Facebook fotografii indecente.
     Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, era monitorizat de procurorii de la DIICOT Timişoara dupa ce fosta lui iubită, o femeie din Timișoara, a depus reclamație împotriva lui pentru ca i-a spart contul de Facebook, relatează Opinia Timişoarei.
Tânărul a cunoscut-o pe femeie printr-o reţea de socializare şi, deşi aceasta era măritată, cei doi au avut o relaţie care a durat aproape doi ani. În octombrie anul trecut, timişoreanca a plecat la muncă în Austria şi i-a cerut iubitului să o lase în pace, iar, de atunci, acesta a început să o ameninţe şi să o şantajeze.
El a spart contul de Facebook al femeii şi a postat acolo mai multe fotografii indecente cu ea. Mai mult, în urmă cu două zile, într-o discuţie telefonică, bărbatul ar fi întrebat-o pe femeie dacă a văzut tragedia de la coaforul Perla şi i-ar fi spus că s-a gândit şi el să facă aşa ceva.
Procurorii de la crimă organizată au decis să-l reţină pe suspect pentru şantaj şi accesare fără drept a unui sistem informatic, iar vineri va fi dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.


Sursa:  REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/santaj-un-tanar-i-a-spart-contul-de-facebook-iubitei-lui-si-a-postat-fotografii-indecente_921255.html#ixzz1pixRNGvS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu