Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 21 martie 2012

Cum poți ști dacă o femeie te place?


              Felul în care femeia priveşte un bărbat arată în ce măsură este interesată de o relaţie sentimentală.
            Mintea femeii a fost dintotdeauna un mister pentru bărbaţi, iar gândurile şi gesturile ei imposibil de decodat. Până acum. Un nou studiu susţine că modul în care femeia priveşte un bărbat în primele 45 de secunde ale întâlnirii poate spune exact dacă este atrasă de pretendent sau, dimpotrivă, dacă acesta o enervează sau o plictiseşte.
          Ali Campbell, consilier în domeniul dezvoltării personale, scrie în cartea sa „Mai mult decât sex" că, atunci când femeia se uită în jos, apoi îşi roteşte privirea, este mai mult ca sigur interesată de bărbatul din faţa ei. Acest mod de a privi arată că femeia îşi verifică emoţiile interioare sau, pe scurt, îi place bărbatul, dar încearcă să-şi dea seama cât de mult. Iar privirea timidă într-o parte, despre care s-a crezut până acum că este un semn de respingere, înseamnă de fapt contrariul, susţine Ali Campbell.
               De asemenea, dacă respectiva se uită în lateral câteva secunde, apoi direct în ochii interlocutorului, este un alt indiciu clar că este interesată de acesta şi că se gândeşte intens dacă poate fi un partener potrivit pentru ea. „Am intervievat sute de femei şi mult prea mulţi bărbaţi care se gândesc, stresaţi, dacă au maşina potrivită, ceasul potrivit sau suficienţi bani în cont. Dar e o prostie. Toate femeile cu care am vorbit mi-au spus că sunt interesate doar despre cum sunt bărbaţii în interior", a declarat autorul.
Sursa: Adevărul .ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu