Faceți căutări pe acest blog

marți, 20 martie 2012

Suferințele lui Șerban Ionescu

             La o zi dupa ce CANCAN a prezentat fotografii incendiare cu Magda Catone si iubitul ei, din cauza caruia a fost la un pas de divort, in toamna anului 2010, actrita si-a dedicat intregul program sotului ei, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. 
           Astfel, ieri dupa-amiaza, cei doi au iesit din scara blocului in care locuiesc, iar Magda l-a condus pe Serban la frizeria de vizavi, pentru a se tunde. Ulterior, au plecat impreuna in zona hipermarketurilor de pe bulevardul Barbu Vacarescu si nimic nu prevestea ca dupa-amiaza linistita a lui Serban Ionescu se va transforma intr-o furtuna. 
          Intampinati de o echipa CANCAN TV si intrebat ce parere are despre pozele cu Magda Catone in care aceasta se saruta cu amantul ei, actorul a ezitat: "Nu stiu despre ce e vorba. Unde, cand, cum, ai CANCAN-ul? Vorbim cand ai ziarul". Se pare ca doamna Catone l-a privat pe sotul ei pe aceste informatii, incercand sa ascunda amantlacul, insa acesta s-a aratat imediat interesat de subiect. Cei doi au intrat impreuna intr-unul dintre magazine, insa au iesit dupa numai cateva minute, semn ca nu au gasit ceea ce voiau sa cumpere. 
          Cum abia se mai tine pe picioare, actorul a ramas in masina, lasand-o pe Magda sa se duca singura la cumparaturi si, culmea, aceasta l-a blocat in autoturism pentru a nu putea vorbi cu jurnalistii. In momentul acela, o echipa CANCAN TV s-a dus langa masina, i-a aratat prin geam ziarul CANCAN, in care apar pozele cu doamna Catone in timp ce se saruta cu amantul, insa actorul a spus ca nu poate deschide geamul si ca vrea sa vada fotografiile, cu data si ora la care au fost facute. In cele din urma, reporterul CANCAN TV a indeplinit cerinta actorului, care a ramas inmarmurit, s-a ingalbenit la fata si abia si-a gasit puterea de a spune cateva cuvinte: Eu ce sa mai zic, incerc sa-mi revin din boala asta, ma simt nasol, cum sa ma simt", a declarat actorul, vadit marcat. Revenita la masina, Magda Catone a demarat catre casa. Ajunsi in fata blocului, actrita a evitat intrebarile si, la un moment dat, extrem de nervoasa, a uitat de sotul ei care nu se poate deplasa singur, lasandu-l acolo. Vazandu-se "abandonat" Serban a strigat-o, pe un ton imperativ: "Ce faci, ma lasi aici?". In momentul acela, actrita s-a intors, si-a luat sotul de brat si l-a condus grabita in scara blocului.
Sursa: Cancan. ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu