Faceți căutări pe acest blog

marți, 20 martie 2012

Microsoft lansează o nouă rețea de socializare - cum o accesăm?



 

 Citește despre femei și frumusețe  pe  http://filosofie-si-literatura.blogspot.com/2012/03/brancusi-si-esentele-frumusetii.html    

         După succesul Facebook ca reţea de socializare, apoi Google care a intrat pe piaţă, a venit rândul celor de la Microsoft să ne invite la prietenii virtuale so.cl.


           Momentan pe bază de invitaţie, noul website, extrem de ghiduș intitulat,  se pare că este cea mai bună cale pentru a îi stimula pe acei internaţi, care încă nu au aderat la nici o altă reţea sau care pur şi simplu îşi mai doresc un cont pe lângă multitudinea de conturi pe care suntem nevoiţi oricum să ni le facem online astăzi. 
         Gândită în principiu ca o combinaţie de funcţii şi elemente din Twitter, Facebook, Pinterest şi nu numai, noua experienţă online este înfăţişată de către Microsoft sub motto-ul "A new research experience for students", scrie playtech.ro.


              În altă ordine de idei, pentru a începe “călătoria în lumea prietenilor virtuali” prin intermediul So.cl, e suficient să accesaţi pagina www.so.cl, să vă autentificaţi cu contul de Facebook sau Windows Live şi să asteptaţi o invitaţie. Colegii de la ComputerBlog.ro au primit o invitaţie, deci nu este imposibil. Nu trebuie decât să așteptaţi câteva zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu