Faceți căutări pe acest blog

marți, 20 martie 2012

Cumpărați acțiuni Apple!


        Apple anunță că începând cu al patrulea trimestru fiscal din 2012, care începe pe 1 iulie, fiecare posesor de acțiuni în companie va primi 2,65 de dolari per acțiune trimestrial, se arată într-un comunicat al companiei citat de playtech.ro.
             Având în vedere surplusul de numerar al companiei, Tim Cook impreună cu Consiliul Director au considerat că o investiție foarte bună ar fi în recumpărărea acțiunilor Apple de pe piață, scrie sursa citată.
           Astfel, în prima etapă, care va începe pe 30 septembrie anul acesta, adică începutului anului fiscal 2013, 10 miliarde$ vor fi cheltuite pentru achiziția de acțiuni. Acest trend al reachiziției de acțiuni va continua 3 ani, timp în care se vor cheltui nu mai puțin de 45 miliarde de dolari.
           ”Am folosit o parte din banii noștri pentru pentru a face investiții grozave în afacerea noastră prin procese sporite de cercetare și dezvoltare, achiziții, deschidere de noi magazine retail, preplăți strategice, investiții în lanțul de livrării și, nu în ultimul rând, în dezvoltarea infrastructurii proprii. Veți vedea mai multe astfel de activități în viitor”, a afirmat în același comunicat Tim Cook, CEO-ul Apple.


 Sursa: REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cum-faci-bani-din-ac-iunile-apple_924830.html#ixzz1piqFa78U

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu