Faceți căutări pe acest blog

marți, 20 martie 2012

Google lansează o nouă rețea de socializare - www.so.cl

           Citește și http://filosofie-si-literatura.blogspot.com/2012/03/ancheta-ue-privind-politica-de.html
         Momentan pe bază de invitaţie, noul website extrem de ghiduș intitulat se pare că este cea mai bună cale pentru a îi stimula pe acei internaţi, care încă nu au aderat la nici o altă reţea sau care pur şi simplu îşi mai doresc un cont pe lângă multitudinea de conturi pe care suntem nevoiţi oricum să ni le facem online astăzi. 
    Gândită în principiu ca o combinaţie de funcţii şi elemente din Twitter, Facebook, Pinterest şi nu numai, noua experienţă online este înfăţişată de către Microsoft sub motto-ul "A new research experience for students", scrie playtech.ro.

        În altă ordine de idei, pentru a începe “călătoria în lumea prietenilor virtuali” prin intermediul So.cl, e suficient să accesaţi pagina www.so.cl, să vă autentificaţi cu contul de Facebook sau Windows Live şi să asteptaţi o invitaţie. Colegii de la ComputerBlog.ro au primit o invitaţie, deci nu este imposibil. Nu trebuie decăt să asteptaţi căteva zile.

 Sursa:  REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/microsoft-lanseaza-o-retea-de-socializare-vezi-cum-se-va-numi_924902.html#ixzz1pizxtzeK

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu