Faceți căutări pe acest blog

marți, 20 martie 2012

Inna a cutremurat Mexicul și Mexicul a cutremurat-o pe Inna
          Presa în limba spaniolă relatează despre concertul susţinut de Inna în "Auditorio National" din Mexic. Peste 9.000 de fani au venit să o admire pe româncă.           
           Anul trecut, la prima vizită a Innei în Mexic, artista le-a promis fanilor că data viitoare le va cânta o piesă în limba lor. 
     Inna s-a ţinut de cuvânt şi, pe 18 martie, le-a cântat "Caliente", varianta în spaniolă a piesei "W.O.W". Astăzi, Inna a avut o sesiune de autografe pentru fanii ei mexicani.Evenimentul a făcut parte din turneul "I Am The Club Rocker".

            "Cu mişcările sale senzuale, vestimentaţie provocatoare, dar mai presus de toate, cu muzica sa, Inna a făcut publicul să vibreze", au relatat jurnaliştii de la ziarul mexic "Reforma".


             La rândul lor, cei de la "Milenio" au scris că "Auditorio National", sala în care s-a desfăşurat concertul Innei, aduce, rareori, artişti de muzică dance.
          "Însă, acest lucru nu a fost un obstacol pentru românca Inna, al cărei talent, energie şi senzualitate i-au făcut pe cei 9.000 de fani să danseze şi să cânte în cor pe melodiile ei", scrie şi ediţia de astăzi a publicaţiei electronice "Milenio".
Sursa: EVZ.ro (autor Ana Zidărescu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu