Faceți căutări pe acest blog

vineri, 16 martie 2012

Cozi la noua tabletă iPad


             Noua tableta Apple, iPad, se lansează astăzi în mai multe ţări din Europa şi în Statele Unite ale Americii. Cozile s-au format uneori şi cu câteva zile înainte, iar printre cei care aşteaptă lansarea se află şi o celebritate pentru fanii tehnologiei.
La coada de la Westfield Mall din Century City, California, s-a aşezat un bărbat în vârstă, cu barbă şi părul alb. De departe, nimic anormal, dar numele lui este Steve Wozniak şi este cofondatorul Apple şi un vechi prieten al lui Steve Jobs.
„Nevasta mea a fost prima. Eu am venit după ea. Suntem obişnuiţi să venim devreme, aici în California cozile se formează rapid", a declarat pentru site-ul What's Trending. „A devenit ca un ritual, deoarece am făcut-o de atâtea ori. Nu e ceva obligatoriu. Nimeni nu vrea să aştepte la coadă. Poţi să precomanzi. Dar prefer să fiu real, ca oamenii care aşteaptă. Vreau să fiu printre cei care aşteaptă o noapte întreagă. Apple este chiar atât de important pentru noi", a completat Woz.
Steve Wozniak a fost prieten cu Jobs şi creierul din spatele primelor computere Apple. Dacă Jobs era geniul de marketing, Wozniak era cel care asambla primele Apple I şi Apple II, talentul său ingineresc fiind impresionant. Pe 1 aprilie 1976, Wozniak şi cu Jobs au fondat Apple. Steve şi-a încheiat definitiv cariera la Apple în 1987, pe 6 februarie, la 12 ani de la startul parteneriatului, dar a rămas oficial angajat şi primeşte un salariu.
Sursa: adevărul ro. ( Autor: Vlad Andriescu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu