Faceți căutări pe acest blog

duminică, 11 martie 2012

Ziua profesoarelor flămânde

VIDEO: PETRECERE în BAMBOO organizată de primarul Onţanu pentru femeile din Sector. Profesoarele au admirat noua colecţie Cătălin Botezatu
Primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, a organizat pentru femeile din Sectorul 2 o petrecere privată în Clubul Bamboo, cu ocazia zilei de 8 martie, intrarea făcându-se exclusiv pe bază de invitaţie. Astfel, peste 3.500 de femei, printre care s-au numărat angajate ale Primăriei, dar şi cadre didactice din sector au fost prezente la eveniment. Au mâncat gratis, unele şi-au luat şi acasă, au băut pe bonuri valorice de 22 de lei şi s-au bucurat de colecţia semnată de Cătălin Botezatu, salutând cu urale în special piesele de lenjerie intimă.
Unele dintre invitate, printre care se aflau şi multe cadre didactice, au oferit un spectacol degradant.
"Şi-au luat şi acasă pacheţel. Şi-au răsturnat platourile în genţi, spre surprinderea chelnerilor cărora nu le venea să creadă că se află în prezenţa unor cadre didactice. La un moment dat, unul dintre ei le-a spus: <<Doamnelor, nu este frumos ce faceţi>>. <<Îmi spui tu mie, un chelner, cum să mă comport? Eu sunt profesoară....>>", a povestit o tânără care a participat la evenimentul organizat de primărie.
Tot din spusele ei, se pare că cea mai mare "bătaie" a fost pe prăjituri. "Era o adevărată provocare să guşti o prăjitură, mai ales că au fost mai puţine platouri decât la aperitive. Erau doamne care luau cu totul platoul şi îl duceau la masa lor. La un moment dat, chelnării au început să dea cu porţia, iar când apărea unul cu un alt platou, fugeau după el. Am avut senzaţia că mă aflu la o pomană", a mai spus tânăra.
Punctul fierbinte al prezentării creaţiilor lui Cătălin Botezatu a fost momentul în care modelele au apărut pe scenă numai în lenjerie intimă, piese vestimentare ce făceau parte din colecţia "Aviator", lăudată şi de primarul Onţanu.
"Doamnele au fost entuziasmate pe tot parcursul prezentării, dar în momentul în care modelele au apărut în chiloţi, au început să urle", a povestit o participantă la eveniment, uimită şi de felul în care unele dintre invitate au înţeles să profite de evenimentul organizat de primărie.
Seara a fost deschisă de primarul Onţanu, care a ţinut un mic discrs, după care, pe scenă, au urcat inspectorul şcolar general adjunct Mihaela Ciho şi inspectorul şcolar pentru management educaţional pe sectorul 2, Mihaela Iacoban.
"Facem această petrecere de opt ani de zile. A fost Ziua Femeilor şi pe asta o împroşcăm cu noroi? Au fost peste 3.500 de doamne invitate. Nu au fost stripperi, a fost o prezentare de modă a lui Cătălin Botezatu. El s-a întors după un succes extraordinar la New York şi Paris. A fost o prezentare foarte frumoasă şi elegantă", a declarat primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu.
Pe scena din Bamboo, primarul Onţanu le-a urat "La mulţi ani" femeilor invitate.
"Mă bucur că suntem aici împreună la cel mai tare club din România, nici că se putea să facem în alt loc decât aici la Bamboo. Cătălin Botezatu ne-a încântat pe toţi cu această colecţie. A fost până nu demult în SUA şi la Paris, a făcut senzaţie, a făcut ravagii cu prezentarea sa. Şi în această seară a fost ceva cu totul extraordinar. Fiind foarte puţini bărbaţi aici, suntem privilegiaţi să fim în preajma atâtor domnişoare şi doamne. Eu mă rezum ca în numele lor să vă spun pentru ziua de 8 Martie, pentru mâine, să vă spun o urare sinceră de La Mulţi Ani, fericire şi să aveţi zile frumoase, pline numai cu bucurii", a fost mesajul primarului. 
sursa : ziarul Gândul ro.http://www.gandul.info/
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu