Faceți căutări pe acest blog

luni, 12 martie 2012

Noul iPad cu viteze de zece ori mai mare decât 3G





 


http://filosofie-si-literatura.blogspot.com/2012/03/last-vestiges-of-golden-age.html 




Noul iPad va fi "crucial" pentru Apple în efortul de a domina în continuare piaţa globală a tabletelor, a afirmat Phil Harpur, analist la Frost & Sullivan.
"Foarte mult va depinde de cât de receptivă este piaţa la noile funcţii oferite de iPad 3, din care două ar putea fi procesare quad-core şi capacităţi LTE-4G (Long-Term Evolution), cu viteze de circa zece ori mai mari decat ale actualei tehnologii 3G. În timp ce iPad 2 oferea doar îmbunătăţiri limitate, de data aceasta piaţa se aşteaptă la mult mai mult", spus el.
Modelul  a fost  prezentat la Yerba Buena Center for the Arts din San Francisco, unde Apple a lansat şi precedentele două generaţii iPad. Evenimentul  reprezentat a doua lansare importantă a unui produs pentru directorul general, Tim Cook, după iPhone 4S anul trecut.
Smartphone-ul a reprezentat iniţial o dezamăgire, fiind perceput în mare parte drept o îmbunătăţire de soft, însă Siri, tehnologie cu activare vocală şi funcţie de asistent personal, a ajutat la succesul iPhone 4 S.
Cook  a fost  flancat de membrii importanţi ai conducerii Apple când a iniţiat show-ul de lansare, cu o coregrafie foarte bine pusă la punct, urmărit cu atenţie de investitori şi alte companii din domeniul IT.
Apple are o reputaţie legendară pentru modul în care îşi păstrează secrete planurile şi nu a clarificat ce intenţionează să prezinte miercuri, dar a declanşat speculaţii cu invitaţia la eveniment, însoţită de o imagine parţială a ecranului unui iPad şi de cuvintele: "Avem ceva ce trebuie neapărat să vedeţi. Şi să atingeţi".
Sursa: România liberă  http://www.romanialibera.ro/autor/rl-online-88.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu